Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "contracte de inchiriere"
26.04.2018 | Avocatura.com
Proiect: Contractele de închiriere nu mai trebuie declarate la ANAF
Un proiect de modificare a normelor Codului Fiscal prevede anularea obligativității înregistrării la ANAF a contractelor de închiriere. Tot ce trebuie să facă persoanele care închiriază un imobil este să depună declarația 212, se menționează în proiect.
28.05.2014 | Teodor BURNAR
Roxana Negutu, Partener Voicu & Filipescu: Pentru unele proiecte real estate care intrasera in conservare exista deja interes pentru relansare
"Nimic nu se realizeaza intr-un an electoral" e o observatie pe cat de amuzanta, pe atat de dureroasa si de reala in cazul Romaniei. Avocatura.com a discutat cu avocatul Roxana Negutu, Partener in cadrul casei Voicu & Filipescu, despre inconsecventa si somnolenta legiuitorului roman, respectiv efectele acestora asupra
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020