Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "consilieri barou"
15.01.2016 | Nicoleta CRISTEA
Actualul Decan al Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici, fără contracandidat la al doilea mandat
Alegerile organizate de Baroul Vrancea vinerea viitoare nu vor aduce surprize în ceea ce priveşte numele Decanului. Dacă în urmă cu patru ani funcţia aceasta a fost disputată iniţial de şase avocaţi, anul acesta singurul dosar depus este cel al actualului Decan, avocatul Ioan Ioanovici. Şi numărul avocaţil
11.12.2015 | Teodor BURNAR
EXCLUSIV - "Moş" Dragne, cadou de sezon pentru avocaţii din Bucureşti: "Nu vom mări contribuţiile profesionale în 2016" / "De la 2500 de restanţieri, terminăm anul cu 500"
La 6 luni de la alegerea sa în funcţia de Decan al Baroului Bucureşti, avocatul Ion Dragne este mai cărunt, dar la fel de jovial. "Sunt şi zilele, şi avatarurile activităţii - avocaţiale, profesionale...", a explicat Dragne pentru Avocatura.com. Decanul şi-a intrat însă, dacă nu fizic, cel puţin metaforic
23.11.2015 | Teodor BURNAR
MEMORABIL - Avocatura.com i-a adus la aceeaşi masă pe un judecător şi 3 avocaţi / Gabriela Baltag, preşedintele Asociaţiei Magistraţilor: "Şi domnii avocaţi, şi colegii din Parchete sunt la fel de importanţi pentru un judecător"
Prezentă în week-end la Conferinţa "Probleme ale aplicării Noului Cod Civil şi Noului Cod de Procedură Civilă în lumina regulamentelor europene", organizată de Baroul Neamţ în parteneriat cu INPPA Iaşi, Avocatura.com a reuşit imposibilul: să aducă la aceeaşi masă trei avocaţi (lideri din Baroul moldav
14.05.2015 | Avocatura.com
Avocatul Carmen Agache: "Vreau să redau profesiei de avocat stima și măreția pe care le-am cunoscut acum 15 ani, când am intrat în această breaslă"
După 15 ani dedicați profesiei, Carmen Agache a decis că a venit momentul să se implice în schimbarea percepției profesiei de avocat. Ca urmare, a decis să candideze la alegerile din 17 mai pentru funcția de Consilier al Baroului București. Și nu va lupta singură pentru atingerea acestui țel. Carmen Agache
14.05.2015 | Sebastian RADU
Ramona - Mădălina Bercea, despre candidatura pentru postul de consilier al Baroului București: " Este foarte important ca strategia inițială să aibă continuitate și susținere în vederea punerii în aplicare"
Avocatul Ramona - Mădălina Bercea, partener în cadrul SCA "Bercea, Dedu & Asociații", dorește, prin candidatura la postul de consilier al Baroului București, să îmbunătățească imaginea avocatului (bucureștean) și, cel mai important, să optimizeze comunicarea dintre avocați și instituția pe care doreș
13.05.2015 | Sebastian RADU
Bogdan Rădulescu, despre funcția de consilier al Baroului București: "Să nu uiți niciodată de ce te-ai angrenat în această întreprindere a candidaturii, să nu uiți de ce ai și fost votat, să-ți ții firea în contextul greutăților sau al presiunilor"
Avocatul Bogdan Rădulescu consideră că este nevoie de o schimbare de substanță la nivelul Baroului București. Ca urmare, a decis să candideze pentru funcția de consilier. "Este mult prea răspândită percepția unei lipse de transparență a execuției bugetare, în general. Mă preocupă să armonizăm acțiu
09.05.2015 | Sebastian RADU
Avocatul Ramona - Mădălina Bercea: "O relație bună între Barou, prin reprezentanții săi și membri acestuia, nu poate exista decât bazată pe transparență, încredere, comunicare și respect reciproc"
Ramona - Mădălina Bercea este specializată în litigii civile, conflicte de muncă, contencios administrativ și fiscal. Avocatul, partener în cadrul SCA "Bercea, Dedu & Asociații", dorește, prin candidatura la postul de consilier al Baroului București, să îmbunătățească imaginea avocatului (bucureștean)
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020