Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "cifra de afaceri"
12.02.2018 | Avocatura.com
MEDIUL DE AFACERI: Anul 2018 este unul nefavorabil pentru afaceri în România (STUDIU)
Studiul "Evoluția afacerilor în România în 2018" arată că procentul companiilor ce se așteaptă la o scădere a profitului în acest an este de două ori mai mare decât la începutul anului trecut. De asemenea, la întrebarea "cum credeți că va fi anul 2018 pentru afaceri comparativ cu anul 2017", scorul tota
09.07.2015 | Mihaela GÎDEI
Decizie a CJUE privind tranzacțiile imobiliare: Statul poate cere TVA-ul persoanelor fizice, dar vânzătorii au drept de deducere
Curtea de Justiție a Uniunii Europene a stabilit, în cadrul hotărârii pronunțate în cauza Salomie - Oltean, că statul poate cere TVA unor persoane fizice pentru tranzacții imobiliare, dar vânzătorii au dreptul de deducere a taxei.
24.06.2015 | Teodor BURNAR
Un gentleman: Ovidiu Constantinescu a părăsit "Boştină & Asociaţii" după 9 ani
Dacă am fi atât de siguri de virtuţile memoriei, n-am construi monumente, zice o vorbă care mi-a rămas la suflet. În egală măsură, dacă am fi atât de siguri de virtuţile memoriei, n-am scrie articole prin care să celebrăm oamenii pe care îi apreciem. Bunăoară, Ovidiu Constantinescu.
26.11.2013 | Rodica BULIGA
Vass Lawyers, 5 ani de activitate si o cifra de afaceri cu 20% mai mare
Firma de avocatura Vass Lawyers aniverseaza cinci ani de activitate, de crestere si performanta, bilantul acestei perioade evidentiand un trend constant de dezvoltare, atat din perspectiva echipei si a domeniilor de practica, cat si din perspectiva financiara. Astfel, si in 2013, firma de avocatura va inregistra o cifr
02.07.2013 | Rodica BULIGA
Incasari de aproape 10 mil. de euro pentru Bostina si Asociatii in primul semestru din 2013
Casa de avocatura Bostina si Asociatii isi anunta incasarile din anul acesta. Activitatile sustinute al avocatilor au facut ca in primul semestru din 2013, incasari din activitati avocatiale in Romania sa ajunga la valoarea de 9,8 milioane de euro.
14.03.2013 | Avocatura.com
Cresteri pe toate planurile pentru Reff & Asociatii in 2012, de la numarul de avocati, pana la cifra de afaceri
2012 a fost un an de succes pentru firma de avocatura Reff & Asociatii, care a inregistrat in aceasta perioada o crestere a cifrei de afaceri cu peste 20%, atingand astfel suma de trei milioane de euro. In acelasi timp, numarul de avocati ai firmei a crescut de la 27, cati erau anul trecut, la 35, in prezent.
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020