Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "candidatura baroul bucuresti"
14.05.2015 | Avocatura.com
Mihnea Stoica: "Baroul trebuie să faciliteze exercitarea profesiei, nu să o obstrucţioneze"
"Decanul va fi primul dintre egali. Şi nu mă raportez la consilieri, ci la toţi confraţii" - este sloganul lui Mihnea Stoica, avocat care candidează pentru funcţia de decan al Baroului Bucureşti. După 18 ani în profesie, Mihnea Stoica susţine că noua generaţie are experienţa şi resursele necesare pentru a
10.05.2015 | Avocatura.com
Mihnea Stoica: "Ne trebuie o lege croită pentru avocatul modern"
Avocat și consilier al Baroului, Mihnea Stoica a absolvit Facultatea de Drept a Universității București și a intrat direct în avocatură, în anul 1997. Se recomandă a fi un avocat pur sânge și nu regretă că nu a devenit doctor, "nici măcar în drept", după cum a afirmat, revenind imediat cu precizarea că
09.05.2015 | Sebastian RADU
Avocatul Mihail Ciobanu: "Îmi doresc din tot sufletul întărirea solidarității profesionale"
Spirit justițiar încă de pe vremea liceului, Ciobanu, este unul dintre cei 16 avocați care candidează pentru postul de Decan al Baroului București. Mihail Ciobanu a absolvit inițial Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza (promoția 1990-1994), după care a profesat 5 ani ca ofițer de cercetări penale (BCCO).
09.05.2015 | Sebastian RADU
Avocatul Ramona - Mădălina Bercea: "O relație bună între Barou, prin reprezentanții săi și membri acestuia, nu poate exista decât bazată pe transparență, încredere, comunicare și respect reciproc"
Ramona - Mădălina Bercea este specializată în litigii civile, conflicte de muncă, contencios administrativ și fiscal. Avocatul, partener în cadrul SCA "Bercea, Dedu & Asociații", dorește, prin candidatura la postul de consilier al Baroului București, să îmbunătățească imaginea avocatului (bucureștean)
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020