Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "branding for attorneys at law"
13.06.2018 | Avocatura.com
3 reguli de aur pentru o întâlnire business de succes
Indiferent dacă este vorba despre o simplă ședință, despre o negociere pentru un contact sau despre o cină de afaceri, există câteva reguli nescrise care îți vor asigura succesul.
26.04.2018 | Alexandra GORDEA
Ce înseamnă să faci MARKETING DEȘTEPT în avocatură? - Să fie avocații atât de seci, sau oamenii care-i "vând" să-și fi pierdut talentul?!
Acesta este un demers prin care vreau să spun: "Stop interviurilor lungi, anoste și plictisitoare!"; "Stop cuvintelor seci care nu-mi spun de fapt nimic despre echipa ta, despre tine ca om!"; "Stop articolelor plătite și scrise atât de «pe față»!". Mulțumesc!
22.03.2018 | Avocatura.com
Locul în care avocații stau direct de vorbă cu tine -LIVE CHAT ADVO VALUE
Unica platformă online de consolidare și gestiune a activității profesiei de avocat a lansat încă un instrument util atât justițiabilului, cât și avocatului: chat online. Intră acum în legătură cu specialistul tău în probleme juridice!
21.03.2018 | Avocatura.com
CUM SĂ FACI FAȚĂ CU BRIO UNEI NEGOCIERI?
Negocierea este un proces complex și de multe ori pune piedici unora dintre cei mai buni profesioniști. De multe ori presiunea resimțită într-o negociere provine din lipsa conștientizării unor elemente esențiale, care pot ușura mult procesul în sine și obținerea victoriei mult râvnite.
16.02.2018 | Alexandra GORDEA
GÂNDUL DE VINERI: "Fă-ți griji pentru conștiința ta, nu pentru reputația ta!"
În lumea avocaților, din nefericire, cele mai multe lupte se dau pentru reputație. Naiv, unii profesioniști (încă mai) cred că acest lucru le va aduce faimă, bani, statut.
15.02.2018 | Avocatura.com
ADVO VALUE, proiectul ce oferă valoare avocaturii - Cel mai simplu, funcțional și modern program de gestiune a activității avocaților
ADVO VALUE, cel mai nou proiect Avocatura.com, este un program ce vine în întâmpinarea nevoilor de gestiune și consolidare a muncii oricărui avocat / oricărei societăți de avocatură. Proiectat ca urmare a experienței avocaților, programul va realiza o gestiune a clienților, a contractelor de asistență jur
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020