Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "branding"
13.06.2018 | Avocatura.com
3 reguli de aur pentru o întâlnire business de succes
Indiferent dacă este vorba despre o simplă ședință, despre o negociere pentru un contact sau despre o cină de afaceri, există câteva reguli nescrise care îți vor asigura succesul.
27.04.2018 | Alexandra GORDEA
3 reguli de aur pentru un LIDER, de la Jack Ma, CEO Alibaba: "Dacă vrei să ai o viață ușoară, alege să nu fii lider!"
Citind articolul despre Jack Ma, m-am dus cu gândul la "mentorii" din avocatură. Este adevărat, sunt din ce în ce mai puțini. Pentru mulți a devenit mai important să fii "șef", să fii "the big boss". Trist este că aceștia vor trebui să predea cuiva ștafeta și-n profesia lor, iar abia atunci vor culege cee
26.04.2018 | Alexandra GORDEA
Ce înseamnă să faci MARKETING DEȘTEPT în avocatură? - Să fie avocații atât de seci, sau oamenii care-i "vând" să-și fi pierdut talentul?!
Acesta este un demers prin care vreau să spun: "Stop interviurilor lungi, anoste și plictisitoare!"; "Stop cuvintelor seci care nu-mi spun de fapt nimic despre echipa ta, despre tine ca om!"; "Stop articolelor plătite și scrise atât de «pe față»!". Mulțumesc!
22.03.2018 | Avocatura.com
Locul în care avocații stau direct de vorbă cu tine -LIVE CHAT ADVO VALUE
Unica platformă online de consolidare și gestiune a activității profesiei de avocat a lansat încă un instrument util atât justițiabilului, cât și avocatului: chat online. Intră acum în legătură cu specialistul tău în probleme juridice!
21.03.2018 | Avocatura.com
CUM SĂ FACI FAȚĂ CU BRIO UNEI NEGOCIERI?
Negocierea este un proces complex și de multe ori pune piedici unora dintre cei mai buni profesioniști. De multe ori presiunea resimțită într-o negociere provine din lipsa conștientizării unor elemente esențiale, care pot ușura mult procesul în sine și obținerea victoriei mult râvnite.
05.03.2018 | Avocatura.com
NU L-AI ÎNCERCAT ÎNCĂ?! Cel mai nou, ușor și eficient program de gestiune a activității avocaților, ADVO PLUS, te așteaptă să-l testezi
ADVO VALUE, cel mai recent proiect Avocatura.com, poate, începând cu azi, 5 martie, să fie testat, criticat și invidiat. Dacă ești avocat sau manager de comunicare în cadrul unei societăți de avocatură fă-ți cont ACUM și vezi cum îți poate schimba acest proiect imaginea și munca.
20.02.2018 | Alexandra GORDEA
Companiile din România nu înţeleg încă importanţa promovării online. Nici lumea avocaturii nu este prea departe...
În România lui 2018, 92.5% dintre companii nu au aflat ce este aceea o reţea de socializare, iar 54.6% nu pot fi găsite la o scurtă căutare pe google (exceptând site-urile ce oferă informaţii generice despre firmele înregistrate la Registrul Comerţului). La fel am văzut că stau lucrurile și-n avocatură.
16.02.2018 | Alexandra GORDEA
GÂNDUL DE VINERI: "Fă-ți griji pentru conștiința ta, nu pentru reputația ta!"
În lumea avocaților, din nefericire, cele mai multe lupte se dau pentru reputație. Naiv, unii profesioniști (încă mai) cred că acest lucru le va aduce faimă, bani, statut.
15.02.2018 | Avocatura.com
ADVO VALUE, proiectul ce oferă valoare avocaturii - Cel mai simplu, funcțional și modern program de gestiune a activității avocaților
ADVO VALUE, cel mai nou proiect Avocatura.com, este un program ce vine în întâmpinarea nevoilor de gestiune și consolidare a muncii oricărui avocat / oricărei societăți de avocatură. Proiectat ca urmare a experienței avocaților, programul va realiza o gestiune a clienților, a contractelor de asistență jur
18.10.2017 | Alexandra POPA
Cele 5 «anomalii» ale marilor case de avocatură - Cât de mică este o casă mare de avocatură?
Deși "corporațiile" din lumea avocaturii vor să aibă imaginea perfectă, din păcate nu prea le iese. Comunicarea prin comunicate de presă standard nu construiește încrederea în companie, iar acest lucru duce la crize de imagine. Această situație nu reprezintă "apocalipsa" pentru o societate de avocatură,
29.09.2017 | Alexandra GORDEA
CE ANUME FACE DIFERENȚA ÎN LUMEA AVOCATURII? - OMUL
Scurtă introspecție a jurnalistului care scrie despre avocați și justiție. Sau cum mi-am propus să devenim "portavocea" avocaților.
26.07.2017 | Avocatura.com
Care sunt criteriile după care ne alegem avocatul?
Chiar dacă pe piața avocaturii sunt doar 4-5 nume care stau pe buzele tuturor, această breaslă trebuie privită nu doar ca o "adunătură" de haine scumpe și dosare grele câștigate, ci și ca un sprijin specializat în respectarea drepturilor justițiabililor. De multe ori, avocatul spune că recomandările sunt
Pagina: 1 2 3 4 5 . . . 7

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020