Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "avocatura"
01.09.2019 | Alexandra ROȘU
Cei mai buni avocați de divorțuri în "echipă": "Unde sunt probleme sensibile, pe care le înțelege mai bine o femeie, acționez eu, iar când vine vorba de situații în care e nevoie de mai mult fler, intervine colegul meu"
In Sibiu s-a schimbat trendul, nu se mai merge la procesul de divort cu un singur avocat, ci cu doi. Avocatii Mondea Christiana si Moga Serban au hotarat sa renunte la adversitatea din instanta si sa preia impreuna clientii. Chiar daca unii o vad ca o chestiune de lux sau "de fite", succesul celor doi avocati care si-a
03.07.2019 | Alexandra ROȘU
Viața (avocatului) din instanțe: "Judecătorul de provincie este mai apropiat de oameni" / "Cu o implicare reală a avocatului, instanțele fac dreptate"
Cu o experiență de 10 ani în avocatură, Bogdan Palade a reușit să-și formeze o părere despre cum gândesc instanțele și de ce unele soluții sunt "nedrepte". În cadrul unui interviu Avocatura.com am vorbit despre visul unui avocat, relația cu instanțele sau sfaturi pentru tinerii ce-și doresc să devină
10.06.2019 | Avocatura.com
SCPA JERCAN GHEORGHE VLAD & ASOCIATII recrutează avocat definitiv în București
JGV si Asociatii este o societate de avocati infiintata in 2005, in prezent cuprinzand o echipa tanara si dinamica formata din aproximativ 45 de avocati, juristi si specialisti. Societatea este specializata in dreptul asigurarilor, fiind cotata ca cea mai activa societate in domeniu, si pe langa sediul central din Bucu
03.04.2019 | Avocatura.com
Ce beneficii gratuite ai dacă-ți faci CONT pe Avocatura.com
De un an și jumătate, lucrăm cu spor și inspirație, la transformarea site-ului Avocatura.com în cea mai mare și mai eficientă platformă de afaceri, dedicată atât avocaților, cât și clienților.
18.03.2019 | Avocatura.com
Societate de avocatură caută asistent avocat în București
Cu o experiență de 14 ani în dreptul asigurărilor, JGV și Asociații este în căutare de asistent avocat pentru biroul din București.
11.02.2019 | Avocatura.com
Un medic fals nu putea să aibă decât un... fals avocat. UNBR ce spune?
Pe bună dreptate, mare indignare săptămâna trecută în toată țara cu privire la falsul medic, parcagiul italian cu 8 clase. Cum nu se putea mai bine ca povestea să devină și mai surprinzătoare, s-a constat că și avocatul italianului era un fals avocat. Prea mulți falși în țara asta.
30.01.2019 | Avocatura.com
Avocații se "dezic" de președintele UNBR, Gheorghe Florea: "Utilizarea sintagmei «avocați născuți în profesie» este de natură a aduce atingere imaginii avocaților"
8 barouri din țară semnează o scrisoare adresată Uniunii Naționale a Barourilor din România prin intermediul căreia doresc "să se delimiteze de orice afirmații sau discursuri care nu sunt de natură a reprezenta la nivelul pe care îl merita PROFESIA DE AVOCAT".
18.01.2019 | Alexandra ROȘU
FOTOREPORTAJ: Cum facem avocatura de business cool? - Conferința anuală de Dreptul Muncii a DLA Piper România la muzeu
În timp ce o bună parte a caselor de avocatură din România se mulțumește cu emiterea de comunicate de presă seci, altele organizează conferințe de Dreptul muncii la muzeu. Așa da!
14.01.2019 | Alexandra ROȘU
Ce se ascunde în spatele anunțurilor de recrutare ale avocaților / caselor de avocatură?
O problemă. Una care privește competența, nivelul de pregătire al pieței, vremurile în care trăim. Pe scurt, nu prea se mai poartă avocații serioși, bine pregătiți, conștiincioși sau loiali. Iar asta, dragilor, înseamnă că se cam duce naibii actul de justiție...
14.01.2019 | Avocatura.com
Baroul Dolj a câştigat litigiul cu "UNBR - structura Bota"
Pentru că trăim în țara în care dreptatea trebuie cerută în instanțe și nu respectată de drept, Baroul Dolj obține o victorie în acest sens: Curtea de Apel Craiova a respins apelul declarat de către UNBR - Structura Bota.
10.12.2018 | Avocatura.com
LECTURĂ SUPLIMENTARĂ PENTRU AVOCAȚI: "Dimensiuni și perspective etice asupra barbariei actuale" de George Colang
Ne punem întrebări mereu cu privire la natura umană și credem că deținem răspunsuri - cam de aici pleacă George Colang când face analiza asupra umanității, dar și a valorilor fundamentale. Mai mult, în contextul în care postmodernitatea pretinde că este civilizată, se întreabă autorul, cum de mai sunt
28.11.2018 | Avocatura.com
Societatea de avocatură "Cosma & Asociații" caută avocat definitv pentru a se alătura echipei sale din București
Cu o experiență pe piața avocaturii de peste 17 ani, Societatea Civilă de Avocați "COSMA ȘI ASOCIAȚII" își extinde echipa și recrutează avocat definitiv. Dacă ai cel puțin 4-5 ani vechime și experiență relevantă în consultanța comercială, dar și în litigii derivate din raporturile între profesion
Pagina: 1 2 3 4 5 . . . 133

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020