Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "avocatul secret"
28.11.2016 | Avocatura.com
Avocatul Secret, S2 E11: "Acest «în avocatură e altfel» este de fapt cel mai mare handicap pe care îl are profesia. În realitate, în avocatură nu este altfel decât în orice alt business din zona prestărilor de servicii"
După o pauză binemeritată, Avocatul Secret revine în forță. Astăzi, despre cum cei mai mulți avocați nu mai au timp de planificări și de scenariu pentru business-ul lor. Sau de ce avocatura este un business la fel ca orice altă afacere din zona prestărilor de servicii.
15.05.2015 | Avocatul Secret
Avocatul Secret, S2 E10: "Dacă judecătorii nu citesc și alte lucruri decât Drept, ca să înțeleagă miza socială a hotărârilor pe care le iau, România nu are nici un viitor"
Este categorică exprimarea pe care eu am făcut-o în episodul anterior, şi exagerată. Bineînţeles că în rândul judecătorilor există şi persoane şi practicieni care nu sunt aşa, care au gradul de evoluţie intelectual necesar în aşa fel încât să înţeleagă ceea ce practică. Sunt suficient de bine f
14.05.2015 | Mihaela GÎDEI
Cannabisul ar putea fi legalizat în Germania. În România, consumul e pedepsit cu închisoarea
Parlamentarii Partidului Verde și ai Uniunii Creștin-Democrate (CDU) a Angelei Merkel s-au unit și au declarat la unison că solicită legalizarea cannabisului.
11.05.2015 | Avocatul Secret
Avocatul Secret, S2 E09: "Ne lipsesc judecătorii intelectuali. Avem doar aplicatori de legi pe care nu le înţeleg"
Întrebarea pe care ţi-o pui este: "Cum sunt judecătorii?". Sună foarte profund şi oarecum şi mistic, să pătrunzi în străfundurile gândirii unui judecător. Eu cred că statutul şi poziţia în general a judecătorilor au fost permanent aceleaşi. Judecătorii sunt prizonierii timpului în care îşi exercit
09.04.2015 | Avocatura.com
Avocatul Secret, S2 E08: "Dacă Dumnezeu poate ierta orice păcat, când există căință, tind să cred că aceea e adevărata justiție. Mântuirea nu e prevăzută în Codul Penal"
Am spus în paginile acestei rubrici că avocații iubesc oamenii. Mulți oameni care îi cunosc pe avocați vorbesc despre un oarecare cinism pe care îl au avocații, cinism care se manifestă de cele mai multe ori atunci când discută despre rezultatele actului de justiție. Și oamenii obișnuiți spun: "Domnule,
30.03.2015 | Avocatul Secret
Avocatul Secret, S2 E07: "S-au comis atâtea infracțiuni în România, încât e imposibil să fie cercetate toate"
Eu zic că am vorbit destul despre procurori. Să vorbim despre judecători în actualul context.
18.03.2015 | Avocatul Secret
Avocatul Secret, S2 E06: "Societatea vrea inculpare, nu adevăr. Pedeapsă, nu reeducare"
Entuziasmul popular față de lucrurile la care asistăm zilele acestea nu este unul de suprafață. Și noi, avocații, suntem entuziasmați. Și judecătorii sunt entuziasmați. Și procurorii, și vânzătoarea de la alimentară este entuziasmată. Toți suntem entuziasmați - pentru că în realitate eu cred că to
01.03.2015 | Avocatul Secret
Avocatul Secret, S2 E04: "Procurorii au știut dintotdeauna câtă corupție este. Au știut când se luau banii cu geanta, chiar la momentul respectiv. Dar au stat în inactivitate"
Avocatul Secret revine cu un mărțișor, după o pauză de meditație pe care i-au impus-o evoluțiile de pe scena noastră publică.
09.01.2015 | Teodor BURNAR
Merită Victor-Viorel Ponta exclus din Baroul București? Europarlamentar: "Avocații să ia atitudine". Ce spune Avocatul Secret
Una dintre consecințele anunțului făcut luna trecută de către premierul Victor Ponta, prin care acesta renunța la titlul de doctor în drept acordat în 2003 de către Universitatea București, ar putea fi excluderea acestuia din avocatură, care este cerută și de către unul dintre adversarii săi politici, eu
07.01.2015 | Avocatul Secret
Avocatul Secret, S2 E02: Avem procurori care sprijină activ, și adesea determină, evoluția infracțională a unui individ
Ca jurist, eu am practicat doar avocatura. Nu am lucrat niciodată ca procuror, nu am fost niciodată judecător. Pot să vorbesc despre judecători și procurori, doar din perspectiva omului care le-a perceput munca. Nu din perspectiva celui care știe ce înseamnă munca de procuror și judecător, munca de zi cu zi.
04.12.2014 | Avocatul Secret
Avocatul Secret deschide Sezonul 2: "Impresii de la întâlnirea de 20 de ani a promoției `94 a Facultății de Drept. Și un gând despre judecători"
Printr-un concurs de împrejurări, am participat recent la întâlnirea de 20 de ani a promoției anului 1994, a Facultății de Drept a Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași. Nu am terminat acolo, dar sunt licențiat în Drept la această Universitate. Și, pe mine, de Iași mă leagă amintirile perioadei
03.12.2014 | Teodor BURNAR
Despre smerenia Avocatului
Dacă judeci avocatul, nu mai ai timp să-l iubești.
Pagina: 1 2 3 4

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020