Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "arbitru"
21.10.2016 | Alexandra GORDEA
1 anișor de Avocatura.com - Abia încep să-mi crească "dinții"!
"Mai întâi îţi strângi umerii, / mai apoi te înalţi pe vârful picioarelor, / închizi ochii / refuzi auzul. / Îţi spui în sine: acum voi zbura. / Apoi zici: / Zbor. / Şi acesta e zborul."
10.11.2015 | Alexandra GORDEA
SPECIAL - Decanul Baroului Sălaj, Bogdan George Ilea, despre Adevăr, Tema Lunii noiembrie: "Procuror să strângă probe de nevinovăţie nu am văzut, la fel cum nu l-am văzut nici pe Yeti, dar sunt convins că există"
În contextul unei realități mai sumbre ca oricând, în care fiecare dintre noi încearcă să îşi regăsească identitatea și valorile morale, Avocatura.com a ales ca Temă a Lunii noiembrie "Adevărul" - în avocatură, dar nu numai. Primele gânduri despre acest subiect le avem din partea celui mai tânăr Dec
24.10.2014 | Gabriel DUMITRU
Citește un portret emoționant al Avocatului: "O linie în nisip"
"Fii schimbarea pe care vrei să o vezi in lume" ~ Mahatma Gandhi
29.08.2014 | Cristian DONCA
Avocatul Florin Ciutacu: "Unii avocati pun deasupra oricarui principiu moral, iar uneori incalcand chiar si reguli de drept, atragerea de clientela"
Membru al mai multor organizatii nationale si internationale cu caracter academic, avocatul Florin Ciutacu, din cadrul Baroului Bucuresti, opineaza ca secretul profesional si reputatia unui avocat sunt interdependente. Cat priveste controlul asupra pastrarii confidentialitatii de catre colaboratori, avocatul Ciutacu sp
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020