Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "apararea apararii"
29.03.2016 | Alexandra GORDEA
Congresul avocaților 2016 prin ochii unui "novice" - Impresii din spatele "ușilor închise", partea a II-a
După ce am aflat cum a fost "pe bune" prima zi a Congresului avocaților 2016, avocatul Dan Cherteș, delegat al Baroului Cluj, ne prezintă în stilul său (direct și onest) câteva concluzii ale acestui eveniment cheie pentru avocatură.
28.03.2016 | Alexandra GORDEA
Cum s-a văzut Congresul avocaților 2016 prin ochii unui "novice" - Impresii din spatele "ușilor închise"
Congresul avocaților 2016 ce a avut loc pe 25 și 26 martie a lăsat în urma lui hotărâri și rezoluții care pot fi accesate pe site-ul UNBR-ului. Însă, ceea ce ne-a atras atenția cu privire la această întâlnire de "taină" a fost opinia unui delegat al Baroului Cluj, un "novice" așa cum s-a autointitulat.
25.03.2016 | Mihaela GÎDEI
Baroul Dolj spune lucrurilor pe nume la Congresul Avocaților - Radu Marinescu, consilier: "Avocatura se confruntă cu provocări. Se constată faptul că foarte multe «teritorii profesionale» au fost cucerite de către notari, de către executori judecătorești"
Avocații Baroului Dolj au venit la Congresul avocaților din 25 - 26 martie cu propuneri utile breslei, cu forțe noi, dar și cu speranța că vor fi adoptate decizii raționale, "favorabile pentru profesie". Avocatura.com a stat de vorbă cu avocații Dragoș Nicu și Radu Marinescu (consilieri ai Baroului Dolj), ca
25.03.2016 | Alexandra GORDEA
FOTOREPORTAJ - "Apărarea apărării". Congresul avocaților 2016, sau de ce se văd nevoiți avocații să fie mai uniți ca oricând
Avocații și-au pus "straiele de sărbătoare" și s-au întâlnit vineri, 25 martie, la Hotel Intercontinental, în cadrul Congresului avocaților 2016, pentru a vedea ce este de făcut în continuare cu profesia lor. "Avocatura are nevoie de apărare" este mesajul care s-a regăsit în discursurile de deschidere al
23.06.2015 | Mihaela GÎDEI
Masă rotundă pentru avocați despre riscul răspunderii juridice, în 24 iunie
Baroul București, INPPA și UNBR organizează, cu prilejul Zilei Avocatului, o masă rotundă cu o temă cel puțin interesantă - Apărarea apărării: Riscul răspunderii juridice a avocatului pentru activitatea de consultanță și reprezentare.
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020