Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "admiterea la barou"
20.12.2016 | Avocatura.com
(Altă) Scrisoare a unui avocat stagiar către Avocatura.com: "Azi, așteptându-mi legitimația, deciziile și achiziționarea robei, mi s-au derulat pe scurt acele clipe și am realizat că eram copleșită de emoții noi"
Nu există satisfacție mai mare pentru un "creator" ca aceea de a vedea cum lucrarea lui are impact asupra lumii. Un astfel de efect a avut și "scrisoarea deschisă către avocații stagiari" care primește în continuare răspunsuri din partea celor care sunt la început de drum în avocatură. Astăzi, are cuvântu
18.11.2016 | Alexandra GORDEA
Sfaturi privind ADMITEREA LA BAROU de la Dan Oancea și Romeo Popescu: "Vă recomand să nu vă abonați la forumuri" / "Aș pune un mare accent pe una dintre materiile care uneori se neglijează, OEPA"
Pentru unii este prea devreme pentru a vorbi despre examenul de intrare în profesia de avocat. Pentru alții, e târziu. Iar rezultatele se vor vedea în septembrie 2017. Chiar dacă tonul discuțiilor ce au avut loc joi, 17 noiembrie, nu a fost atât de grav ca cel de la conferința privind admiterea la INM, evenimen
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020