Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "admitere barou"
19.12.2017 | Alexandra POPA
ADEVĂRUL DESPRE STAGIATURĂ - Avocatul Cristian Bărcan: "A fi avocat stagiar presupune implicit și a sta la cozi ore bune"
Ești student și cochetezi cu avocatura? Avocatul Cristian Bărcan îi sfătuiește pe studenți să se acomodeze cu ideea de a aștepta la cozi infinite în anii de stagiatură. Ba mai mult, Cristi încurajează să se învețe și alte materii, nu doar cele 4 necesare pentru a lua un examen de admitere în profesie.
15.11.2017 | Avocatura.com
UNBR obligată să reevalueze lucrările unei candidate la examenul pentru Barou din 2013
Curtea de Apel Cluj a obligat UNBR să reevalueze lucrările unei candidate la examenul pentru Barou din anul 2013. În același timp, UNBR și Consiliul Uniunii ar putea fi puse să plătească aproximativ 6.500 de lei reclamantei.
14.11.2017 | Alexandra POPA
Frica unui viitor judecător - Radu Togan: "Ideea primei ședințe în care mă voi vedea cu o sală plină în față, mă sperie, trebuie să recunosc!"
Chiar de ziua INM-ului ne-am întâlnit cu Radu, imediat ce terminase seminarul la Drept Civil pe care îl susține la Facultatea de Drept, Universitatea București. Auditor de justiție, viitor judecător, avocat suspendat și doctorand, ai putea să te întrebi când are timp să doarmă și să mănânce. Radu ne-a
09.11.2017 | Alexandra POPA
Cum și-a învins trufia un candidat la INM după eșec? - "Anul trecut mă vedeam deja intrat la INM și am picat la interviu cu 14 sutimi"
Eugen Corcodel sau echilibru, ambiție, perseverență. A absolvit facultatea în 2016, a vrut INM, dar a intrat la Barou. A picat la interviu cu 14 sutimi. Dar, Eugen nu s-a lăsat, a pus mâna pe carte, din nou, și anul acesta a reușit să-și vadă visul împlinit.
06.11.2017 | Alexandra POPA
3 întrebări și 3 răspunsuri pe care ar trebui să le știi înainte să devii avocat
Pare simplu să devii avocat? Dar ce crezi despre faptul că s-ar putea să îți petreci mai mult timp cu clienții decât cu familia? Sau că portofelul tău va fi plin, dar nu vei avea timp să vizitezi plajele acelea exotice cu palmieri (pe care, apropo, le visezi de la 15 ani) până pe la... 70 de ani?!
15.09.2017 | Alexandra POPA
Un avocat stagiar admis la Barou în primii 20, ADEVĂRUL despre Dreptul Penal: "Este o aparență că este mai important Penalul, mai spectaculos... Că asta prinde mai tare"
Anda se află în primii 20 de admiși la examenul de admitere în avocatură. Aceasta a obținut 87 de puncte. Întrebată care sunt părțile bune, dar și părțile rele ale avocaturii, aceasta crede că una dintre părțile bune este satisfacția câștigării unui proces, iar părțile rele ar fi programul și vo
13.09.2017 | Avocatura.com
ADMITERE BAROU - Procesul-Verbal al Comisiei Naționale de Examen: Toate contestațiile la punctaj au fost respinse
95 de candidați s-au simțit nedreptățiți anul acesta și au depust contestație la punctaj: 93 de contestații au venit din partea celor înscriși la examenul pentru dobândirea titlului de avocat stagiar și 2 contestații la punctaj formulate de cei înscriși la examenul pentru dobândirea titlului de avocat
13.09.2017 | Alexandra POPA
10 IDEI pentru admiterea la Barou de la avocatul Tudor COLȚAN
"Să faci grile din cartea X, alea-s cele mai bune grile!" / "Să îți faci scheme" / "Învață noaptea când e liniște" / "Începe cu Civilul" / "Să faci grile!". Câte sfaturi ați auzit despre cum să vă pregătiți pentru admiterea la Barou? Suntem siguri că peste 6353790439 de oameni v-au dat sfaturi cu ce a
11.09.2017 | Alexandra GORDEA
Banii examenului de admitere la Barou, luați la puricat: "Incompetență sau abuz în Justiție? Unde merg milioanele de euro de la UNBR. Așteptăm reacția ministrului Tudorel Toader"
Dacă o spuneam noi, Gheorghe Florea zicea că avem ceva cu el, că ne luăm de UNBR la comandă. Dar uite că nu suntem singurii care se întreabă unde merg anual sutele de mii de lei primiți de la candidații care susțin examenul de intrare în profesia de avocat.
08.09.2017 | Alexandra GORDEA
ANALIZĂ REZULTATE ADMITERE BAROU 2017: 524 de avocați stagiari. Doar 4 barouri au peste 20 de noi profesioniști
A trecut și examenul de admitere la Barou 2017. Cumva obișnuiți cu surprizele pe care organizatorii le au mereu pentru ei, candidații nu s-au mai plâns atât de mult anul acesta. Spre liniștea lui Briciu sau a lui Florea... Din 3092 de candidați, numai 524 au trecut examenul. Cele mai "bogate" barouri vor fi anu
07.09.2017 | Alexandra POPA
REZULTATE ADMITERE BAROU 2017
După discuții interminabile cu tine însuți, cu familia și pe grupurile de pe Facebook, dacă ai luat sau nu ai luat examenul de intrare în profesie, răspunsul mult așteptat a venit. Mult succes celor care au reușit și multă putere și răbdare celor care vor să mai încerce și la anul!
01.09.2017 | Avocatura.com
UNBR: Subiectele şi Baremele la proba scrisă tip grilă, susţinută în data de 01 septembrie 2017 la examenul de primire în profesia de avocat
Ce-a fost mai greu a trecut! Acum fiecare trebuie să tragă linie, să învețe din erori și să meargă mai departe. Întotdeauna va mai fi și-un an următor.
Pagina: 1 2 3 4 5 . . . 7

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020