Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Piperea & Asociatii
Rating clienți: 0,00
Review-uri: 0

4.123 vizitatori6.751 afisari
Review-uri

O ECHIPA DE SPECIALISTI, NU DOAR O CASA DE AVOCATURA

Fiecare caz este o declaratie. Fiecare client este de o importanta vitala. Fiecare secunda este o secunda. Pentru ca noi, avocatii "Piperea & Asociatii" cuantificam, nu aproximam. Actionam. Miscam. Oameni si lucruri. Idei si concepte.

Am crezut si credem in principii care ii ajuta pe clienti. Suntem constienti de responsabilitatile pe care le avem. Suntem constienti de cate lucruri mari si importante poate schimba un detaliu. Asa cum noi, societatea "Piperea & Asociatii" suntem un cos mare din care culegi oricand beneficiile unei consultante juridice de cea mai buna calitate. Un cos mare am scris, nu un ...cosmar.

Noi, avocatii din cadrul societatii "Piperea & Asociatii", credem ca increderea este primul lucru pe care il cere un client in cautarea unui avocat bun. Indrepti putin spinarea, cazi pe ganduri si incerci sa definesti astazi increderea. Ce este, un pic de prietenie? Un strop de caldura si aplecare catre problema reala a celui cu care stai de vorba? Este ceva din toate? Reteta universala o imbunatatim in fiecare zi, cu orice caz prezentat, cu orice dosar si orice solutie data.

Proiectele, cazurile, dosarele in care ni se cere implicarea absorb o mare cantitate de munca, de energie, resurse si documentare. Avem acest exercitiu, la "Piperea & Asociatii". Matematica abordarii clientului este foarte simpla: timpul costa bani. Noi pretuim ambele variabile. Ce este invariabil? Felul in care am construit relatia avocat - client: apropiere, unicitate, creativitate, eficienta, moralitate.

"Piperea & Asociatii" a inceput activitatea in anul 1998, iar in 2005 am devenit Societatea Civila Profesionala de Avocati "Piperea & Asociatii". Acesti ani sunt repere temporale in arhivele noastre: noi am crezut in principiile noastre de multa vreme. Acest lucru ne-a reunit. Apoi ne-a unit mai tare. Astazi suntem una dintre cele mai puternice echipe de consultanta juridica de pe piata.

Pentru noi, orice caz este o incercare profesionala, este o provocare de a oferi clientului si mai mult. Satisfactia vine din rezultate? Nu intotdeauna, desi dupa ele alearga toata lumea. Este importanta o relatie de tip best effort. Noi oferim chiar mai mult: prima parte din give and take.

Ar insemna prea mult sa cautam originea succesului strict in cazurile pe care suntem mandri sa le numim "victorii". Succesul nostru se afla in mii de ore de munca laborioasa. Un alt secret este temeinicia cu care ne documentam, ne pregatim si ne dedicam clientilor.

Polivalenta. A doua noastra natura. Avocatii "Piperea & Asociatii" sunt pregatiti sa acopere aspecte legale din cele mai importante si variate domenii. Le oferim clientilor consultanta si asistenta juridica, reprezentare in instanta si servicii de due diligence. Toate aceste servicii pot fi oferite in limbile romana, franceza si engleza.

Viziune

Sa cautam dincolo de cuvinte. Sa solutionam cazuri. Sa oferim suport si idei competitive pentru orice proiect ce implica etapele decisive ale serviciilor de reprezentare in instanta, asistenta si consultanta juridica.

Sursa ideilor bune si a solutiilor eficiente este in forta echipei noastre. Fiecare succes este un motiv in plus sa credem ca toti clientii care ne trec pragul au de castigat. Credem in lideri: lor le apartine viziunea "Piperea & Asociatii", motiv pentru care credem in liderul nostru, avocatul Gheorghe Piperea. Si un motiv pentru care fiecare caz se bucura de o abordare individualizata si de atentia sa personala.

Oferim creativitate si unicitate. Daca al 6-lea simt e adjudecat de o mare companie, al 7-lea simt ar trebui sa fie simtul clientului. Noi il avem.

"Piperea & Asociatii" investeste in oameni. Fie ca ne sunt clienti, fie ca sunt avocatii nostri. Dezvoltarea continua a societatii se bazeaza, pana la urma, pe evolutia profesionala si educationala permanenta a membrilor echipei "Piperea & Asociatii", care ne ajuta sa oferim cea mai buna consultanta legala.

În presă
25.05.2016 | Avocatura.com
Concluzii de la cea de-a doua zi a Conferinței "Dreptul Afacerilor 2016 - Drept societar, Drept fiscal și Insolvența"
Editura C.H. Beck, în parteneriat cu SCA Piperea şi Asociaţii și Facultatea de Drept a organizat vineri 20 și respectiv sâmbătă 21 mai, cea de-a XII-a ediţie a Conferinţei Dreptului Afacerilor - Drept societar, drept fiscal și insolvența, eveniment dedicat practicienilor dreptului (avocaţi, practicieni î
20.05.2016 | Avocatura.com
AM FOST ACOLO - Concluzii de la prima zi a Conferinței "Dreptul Afacerilor 2016 - Drept societar, Drept fiscal și Insolvența". Avocatul Gheorghe Piperea: "Pe Legea societăților comerciale s-a cam pus «colbul»"
Partener media al conferinței "Dreptul Afacerilor 2016 - Drept societar, Drept fiscal și Insolvență", ediția a XII-a, Avocatura.com a fost prezentă, vineri, în Amfiteatrul II al Facultății de Drept, Universitatea București. Nu mare ne-a fost mirarea să vedem sala ticsită cu lume "pestriță": avocați de re
14.04.2016 | Avocatura.com
Invitaţie la conferinţa "Dreptul Afacerilor 2016 - Drept societar, Drept fiscal și Insolvența"
Editura C.H. Beck, în parteneriat cu SCA Piperea şi Asociaţii, continuă tradiţia ultimilor 11 ani, cu ediţia a XII-a a Conferinţei Dreptului Afacerilor, în perioada 20 - 21 mai 2016, la Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept, sala Aula Magna.
24.03.2016 | Avocatura.com
ÎCCJ a decis: În contractele de credit ale BCR nu există clauze abuzive
Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit că nu există clauze abuzive în contractele de credit cu dobânda variabilă ale BCR, decizie dispusă în cadrul procesului colectiv inițiat de mai mulți clienți, reprezentați de avocați de la "Piperea și Asociații".
19.02.2016 | Avocatura.com
Concluziile Conferinței "CODUL INSOLVENŢEI" - ediția a III-a: Economia merge bine, numărul insolvențelor în scădere
Avocatura.com a fost prezentă la cea de-a treia ediție a conferinței "Codul Insolvenței", organizată de cotidianul Bursa, în parteneriat cu Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI) și Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA). Într-un mat
03.02.2016 | Avocatura.com
ATENȚIE, AVOCAȚI STAGIARI! - Adrian Manole, Asociat "Piperea și Asociații": Cea mai frumoasă perioadă din viața unui avocat este DEFINITIVATUL, "pentru că în mod normal la birou nu îți permiți luxul să stai să înveți pentru tine, când ai task-uri și dosare de gestionat"
Facultățile de Stat sunt mai bune decât facultățile particulare. O spun mulți, o arată statisticile și a resimțit-o și Adrian Manole, avocatul "moldovan" de la "Piperea și Asociații", care după trei ani de Drept la Universitatea Româno-Americană, a absolvit cursurile de master în cadrul Facultății de
21.01.2016 | Avocatura.com
EXCLUSIV - Adrian Manole, avocatul "moldovan" de la "Piperea și Asociații": "Datoria României este să nu uite de acea bucată de pământ, pentru că-i aparține și ar fi păcat!"
"Basarabia e România" nu este numai un slogan scris pe ziduri și pe bannere, ci și un crez al multor moldoveni. Recentele alegeri de peste Prut sunt o ocazie pentru mulți basarabeni din România să atragă atenția asupra situației cu care se confruntă "sora vitregă" a neamului românesc. Printre aceștia se nu
25.11.2015 | Avocatura.com
După ce Legea "dării în plată" i-a făcut KO, bancherii fac lobby pentru legalizarea "dării în Piperea"
Şoc sistemic în urma adoptării legii dării în plată, cea care prevede posibilitatea restituirii unor bunuri imobile băncilor, în schimbul stingerii creditelor. După ce cuplul Daniel "Prosop" Zamfir şi Gheorghe "R-Hood" Piperea i-a făcut KO, bancherii ameninţă cu revanşa şi fac deja lobby pentru o lege ca
06.11.2015 | Avocatura.com
Phd. Alex Dimitriu (Piperea & Asociaţii): "Foarte mulți colegi avocați își fac doctoratul imediat. Adică termini facultatea, intri în avocatură, faci masterul, și imediat doctoratul. Nu aduci un plus foarte mare, aşa"
A luat doctoratul cu «Summa cum Laude», cea mai înaltă distincţie academică, pentru o teză având ca temă «Recuperarea creanţelor prin procedura insolvenţei». Alexandru Dimitriu, Partener "Piperea & Asociaţii", spune pentru Avocatura.com că "nu prea ai cum, din punctul meu de vedere, să aduci un plus foa
04.11.2015 | Avocatura.com
A DEVENIT DOCTOR "SUMMA CUM LAUDE" ÎN 2015. Avocatul Alexandru Dimitriu: "E măgulitor să îţi spună clientul: «Domnu` doctor». Însă nu pentru asta trebuie să faci doctoratul"
Avocatul Alexandru Dimitriu, Partener "Piperea & Asociaţii", se poate lăuda cu un titlu pe care nu foarte mulţi avocaţi şi l-au trecut în palmares - acela de "doctor în Drept". Despre cum a obţinut Alex, la capătul a cinci ani de muncă sisifică în bibliotecă, distincţia "Summa Cum Laude" (Excepţional), a
29.10.2015 | Avocatura.com
DE MANUAL - Gheorghe Piperea, pledoarie despre rostul (şi rolul) Avocatului: "Avem obligaţia să ne apărăm clienţii, inclusiv în «furtuna mediatică» ce se stârneşte. O spun şi Legea, şi Statutul, şi CEDO"
Protagonist, săptămâna aceasta, al unei conferinţe de presă în care a vorbit unei audienţe profane, mai interesate de câţi BANI câştigă clienţii (şi avocaţii), decât de PRINCIPIILE care însufleţesc realităţile juridice, profesorul Gheorghe Piperea a oferit o pledoarie "de manual" despre rostul, sens
27.10.2015 | Avocatura.com
Piperea susţine că un avocat NNDKP, apărător al BCR, i-a contactat clienţii prin SMS şi riscă excluderea din profesie: "Cât de neglijent să fii să încalci Statutul? Mă mai gândesc dacă fac plângere disciplinară. Nu vreau să mă răzbun pe un soldăţel!
Avocatul Gheorghe Piperea a susţinut marţi după-amiază o conferinţă de presă fulminantă, în care a vorbit despre recentul său succes definitiv şi irevocabil contra Băncii Comerciale Române, într-un proces colectiv, parafat la ÎCCJ. Piperea a acuzat metodele lipsite de deontologie ale adversarilor - şi c
21.10.2015 | Avocatura.com
BCR a sărbătorit în avans Halloween-ul, după ce Contele Piperea i-a băgat mortul în casă: "Angajaţii sunt îngroziţi, şefii umblă cu usturoi de gât de teama lui Piperea"
Feţe palide şi oameni fără sânge în ei. Nu este o scenă dintr-un film horror, decât pentru bancheri. La o zi după ce avocatul Gheorghe Piperea a câştigat definitiv şi irevocabil un proces colectiv contra BCR la ÎCCJ, bifând o premieră în justiţia de la noi, conducerea instituţiei a decis să organizez
20.10.2015 | Avocatura.com
Avocatul Petre Piperea, despre importanța unui mentor: "Este adevărat că, uneori, avocații tineri sunt foarte bine plătiți, poate chiar obscen de bine plătiți, dar trebuie să-și asume niște consecințe"
În cadrul Temei Lunii octombrie pe site-ul nostru, "Mentoratul în avocatură", avocatul Petre Piperea, Partener Fondator al "Piperea & Asociații", a invocat amintiri prețioase pentru Avocatura.com. Petre Piperea a vorbit despre mentorii pe care i-a avut, despre imaginea profesiei de acum 10 ani, dar și despre cum
14.10.2015 | Avocatura.com
A VIZITAT LOCURILE SFINTE. "Hagiul" Gheorghe Piperea: "Cred că I-ar «plăcea» foarte mult lui Iisus dacă ar vedea ce s-a întâmplat acolo. Pe Via Dolorosa se vinde şaorma... Totul este pe bani"
Celebrul avocat Gheorghe Piperea a vizitat la începutul acestei luni Ţara Sfântă şi şi-a expus impresiile de călătorie într-un material exclusiv pentru Avocatura.com. Despre şaormeriile (dureros anacronism) de pe Via Dolorosa, despre Zidul Plângerii şi Beciul Domnesc, dar şi despre cum l-a schimbat pelerin
09.10.2015 | Avocatura.com
Gheorghe Piperea: "Pe 15 octombrie va fi iar un seminar unde şefimea BNR îi va învăţa pe judecători cum să se comporte. Avocaţii? POATE vom fi invitaţi în 2016!"
"Audi alteram partem" ar trebui să fie un principiu fundamental în Drept, însă el este eludat de BNR şi de CSM, spune avocatul Gheorghe Piperea, faimos pentru procesele deschise contra băncilor "delincvente". Acesta avertizează, într-un interviu pentru Avocatura.com că, în doar câteva zile, scenariul de înd
04.09.2015 | Avocatura.com
10 ANI DE "PIPEREA & ASOCIAȚII". Petre Piperea, Partener fondator: "Am realizat că suntem unici în felul nostru de a fi"
Societatea de avocați "Piperea & Asociații" celebrează săptămâna aceasta un deceniu de existență. În acest sens, în cadrul unui interviu aniversar realizat de Avocatura.com, Petre Piperea, Partener fondator, a subliniat că instrumentele de luptă de care a dispus echipa de-a lungul anilor au fost munca neobo
04.09.2015 | Avocatura.com
INTERVIU - Gheorghe Piperea, la aniversară: "Am construit această firmă de la 0, fără contracte oferite cadou, pe valoare şi caracter. Şi nu o voi lăsa să devină o piramidă corporatistă"
Zi mare pentru Gheorghe Piperea şi familia sa extinsă de la "Piperea & Asociaţii". Profesorul universitar şi celebrul avocat sărbătoreşte vineri a zecea aniversare a "puiului" său - care nu este însă unul dopat şi crescut peste noapte "ajutat" de esenţe corporatiste, ci într-un deceniu de sacrificii, de st
04.09.2015 | Avocatura.com
10 ANI DE "PIPEREA & ASOCIAȚII". Cătălin Antonache, Partener fondator: "Am pus bazele unei societăți formate din prieteni. Cred că acest lucru ne-a ținut împreună"
"Piperea & Asociații" împlinește săptămâna aceasta un deceniu de existență, prilej cu care unul dintre Partenerii fondatori, Cătălin Antonache, a punctat, în cadrul unui interviu aniversar realizat de Avocatura.com, că prietenia și respectul sunt ingredientele de bază ale succesului firmei de până acum.
04.09.2015 | Avocatura.com
Avocatul Alexandru Rățoi-Pârvu: 6 poveşti la 10 ani de "Piperea & Asociații"
Avocatul Alexandru Răţoi-Pârvu, Asociat, aduce un elogiu oamenilor care i-au schimbat destinul profesional şi i-au influenţat viaţa, la 10 ani de "Piperea & Asociaţii". Un text plin de emoţie, de sensibilitate şi de substanţă, pe care Avocatura.com vă invită să-l citiţi mai jos.
03.09.2015 | Avocatura.com
10 ANI DE "PIPEREA & ASOCIAȚII". Irina Sorescu, Partener: "Nu găsești în multe firme de avocatură relația personală și libertatea de a avea inițiativă de aici"
Societatea de avocați "Piperea & Asociații" împlinește la sfârșitul acestei săptămâni 10 ani de la înființare. În cadrul unui interviu aniversar realizat de Avocatura.com, Irina Sorescu, Partener, a vorbit despre aspectele care caracterizează echipa "Piperea & Asociații", dar și despre cât de mult îi p
03.09.2015 | Avocatura.com
10 ANI DE "PIPEREA & ASOCIAŢII". Alex Dimitriu, Partener: "Mi-a zis tata: Am vorbit cu Piperea, are nevoie de o secretară. Du-te şi tu acolo!"
Începuturile lui Alex Dimitriu la "Piperea & Asociaţii" se confundă cu primii ani de activitate ai casei de avocatură care îşi serbează, în aceste zile, un deceniu de existenţă şi performanţă. Partener din 2013, Alexandru a rememorat pentru Avocatura.com un episod spumos care i-a marcat cariera.
03.09.2015 | Avocatura.com
10 ANI DE "PIPEREA & ASOCIAȚII". Mirela Piperea: "Cel mai mare câștig? Că nu am devenit o corporație"
Societatea de avocați "Piperea & Asociații" sărbătorește, la finele acestei săptămâni, un deceniu de existență. În acest context, Avocatura.com a realizat câteva interviuri aniversare cu membrii echipei, printre care se numără și avocatul Mirela Piperea. Aceasta a vorbit despre obstacolele surmontate la
01.09.2015 | Avocatura.com
Avocatul Petre Piperea, mărturisire emoționantă: "Piperea & Asociaţii a început cu eforturile imense ale părinţilor noştri de a ne ţine în şcoli. Ei ne-au dat şansa de a face facultatea"
La sfârşitul acestei săptămâni, "Piperea & Asociaţii" celebrează 10 ani de existenţă, prilej aniversar cu care avocatul Petre Piperea, "fratele lui Gheorghe", aşa cum îi place să se recomande cu o autoironie admirabilă, a discutat cu Avocatura.com despre începuturile firmei, despre provocări şi despre c
26.08.2015 | Avocatura.com
Avocatul Gheorghe Piperea, articol de excepție: "Shadow Banking"
Există ființe care se simt bine și se hrănesc în haos. Sepiile dispar, apar sau atacă de nicăieri, profitând de un ingredient natural pe care îl lansează la nevoie pentru a provoca haos - cernelea de sepie. Toate celelalte ființe din mediul lor natural, adversari sau pradă, sunt derutate, speriate sau teror
09.07.2015 | Avocatura.com
Zorba poate să danseze liniştit. Avocatul Gheorghe Piperea: "Olanda, nu Grecia, este Omul Bolnav al Europei"
Gheorghe Piperea a lansat, joi, o teză spectaculosă. Reputatul avocat este de părere că nu Grecia este cea mai îndatorată ţară din zona euro, ci Olanda, aducând în sprijinul tezei sale afirmaţiile economistului englez Matthew Lynn, director executiv al agenției londoneze Strategy Economics.
14.05.2015 | Avocatura.com
VIDEO - Gheorghe Piperea: "Avocatura.com are ceva în plus. Are «spice». Și îmi place că urăște ipocriții. Ca mine"
Reputatul avocat și profesor universitar Gheorghe Piperea a declarat, într-un videointerviu care celebrează relansarea site-ului nostru, că apreciază Avocatura.com pentru că, spre deosebire de alte publicații de profil, are "condiment", urăște ipocrizia și are un conținut ideatic remarcabil, ce l-a ajutat in
24.04.2015 | Avocatura.com
"Piperea & Asociații" și Editura C. H. Beck organizează conferința "Insolvența pe aripi de vânt"
"Piperea & Asociaţii", în parteneriat cu Editura C. H. Beck, continuă tradiţia ultimilor 10 ani, cu ediţia a XI-a a Conferinţei Dreptului Afacerilor, în perioada 22-23 mai 2015, la Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept, sala Aula Magna.
24.04.2015 | Avocatura.com
Avocatura.com s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare - GALERIE FOTO de la petrecerea de RELANSARE
Avocatura.com a celebrat joi seară lansarea noii sale identități vizuale, într-un cerc select, în sala Magnolia a hotelului bucureștean Crowne Plaza. Mai jos, vă oferim o galerie foto exclusivă a evenimentului, care a fost onorat de mai multe personalități ale mediului avocațial, juridic, dar și ale vieții
24.04.2015 | Avocatura.com
Ne-am relansat! (s-a văzut cine ne iubește)
Avocatura.com s-a relansat în zi de mare sărbătoare creștină (Sfântul Gheorghe), fără surle și trâmbițe, dar cu oameni de calitate. E un site pe care propovăduim munca în folosul oamenilor, a unor oameni care iubesc oamenii. E vorba despre avocați.
Parteneri
Gheorghe Piperea
Managing Partner SCP Piperea & Asociatii
Petre Piperea
Founding Partner SCP Piperea & Asociatii
Catalin Antonache
Founding Partner SCP Piperea & Asociatii
Alexandru Dimitriu
Associate SCP Piperea & Asociatii
DATE DE CONTACT

Contact:

  • Adresa: Splaiul Unirii Nr. 223, Bucuresti, Sector 3, Romania
  • Tel.: 0372942592
    0372766012, 0372766013
  • Fax: 0213157930
  • E-mail: secretariat@piperea.ro
  • Websitewww.piperealaw.ro

SOCIALIZARE
STATISTICI
4.123 vizitatori unici cu 6.751 afisari

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021