Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
BAROUL SIBIU Tabloul avocatilor

Stiri locale
01.09.2019 | Alexandra ROȘU
Cei mai buni avocați de divorțuri în "echipă": "Unde sunt probleme sensibile, pe care le înțelege mai bine o femeie, acționez eu, iar când vine vorba de situații în care e nevoie de mai mult fler, intervine colegul meu"
In Sibiu s-a schimbat trendul, nu se mai merge la procesul de divort cu un singur avocat, ci cu doi. Avocatii Mondea Christiana si Moga Serban au hotarat sa renunte la adversitatea din instanta si sa preia impreuna clientii. Chiar daca unii o vad ca o chestiune de lux sau "de fite", succesul celor doi avocati care si-a
29.09.2017 | Avocatura.com
Onorariul unui avocat, "mărul Discordiei" în CJ Sibiu: "Dacă nu erați avocat puteam să înțeleg o astfel de intervenție. Însă, tot avocat am lucrat și eu și stiu cât este de important ca în procesele penale și mai ales de o asemenea importanță să fie avocați specializați"
Casa de avocatură Magdea Laurean Vasile a creat tensiuni în ședința ordinară a Consiliului Județean Sibiu, de joi. Firma de avocatură a fost contractată pentru reprezentarea CJ în dosarul de corupție instrumentat de (DNA) mai multor angajați, printre care fosta șefă a Serviciului Administrativ, Ana Kraus.
31.03.2017 | Avocatura.com
Conferinţa INPPA, la Sibiu: "Înțelegerea şi aplicarea Noilor Coduri fundamentale ale României"
Baroul Sibiu, în colaborare cu Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, organizează sâmbătă, 8 aprilie 2017, la Facultatea de Drept "Simion Barnuţiu" din Sibiu, conferinţa "Înțelegerea şi aplicarea Noilor Coduri fundamentale ale României".
25.04.2016 | Alexandra GORDEA
O profesoară de Drept de la Sibiu va reprezenta România la ONU, într-unul dintre cele mai importante Comitete
Conf. univ. dr. Laura-Maria Crăciunean din cadrul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu va reprezenta România la ONU. Profesoara de Drept a concurat pe cele două locuri vacante alocate Europei de Est, cu alți doi profesori de Drept, din Polonia şi Belarus și va lucra împreună cu inspectorii care vor analiza
30.10.2015 | Alexandra GORDEA
Preselecție pentru concursul Hexagonul Facultăților de Drept, la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu
Studenții anilor III și IV ai Facultății de Drept din cadrul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu sunt invitați în data de 10 noiembrie să participe la preselecția în vederea stabilirii echipei, formate din doi studenţi, care va reprezenta Facultatea la Hexagonul Facultăţilor de Drept.
30.09.2015 | Avocatura.com
Deschiderea noului an universitar la Facultatea de Drept a ULB Sibiu - "Bobocii" au pornit la pas prin oraș
La începutul acestei săptămâni, în 28 septembrie, studenții Facultății de Drept din cadrul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu au participat la festivitatea de deschidere a noului an universitar 2015 - 2016. Cei mai emoționați dintre ei au fost, bineînțeles, proaspeții studenți.
09.07.2015 | Mihaela GÎDEI
O șansă pentru elevii și studenții cu idei de afaceri - proiectul "Vreau să fiu antreprenor", pe 23 iulie. Premiul cel mare: 1000 euro
În cadrul Școlii de vară "Alege-ți cariera SMART" organizate de Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, se va desfăşura un eveniment inedit la care vor fi prezenți reprezentanții Romanian Business Leaders. Acțiunea va avea loc în 23 aprilie, între orele 10:00 și 18:00, în Aula Magna a instituției de înv
13.03.2015 | Mihaela GÎDEI
Avocat din Baroul Sibiu, reținut
Un avocat al Baroului Sibiu a fost reținut de DNA pentru 24 de ore pentru favorizarea infractorului și instigare la infracțiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau activități.
16.10.2014 | Ștefan DOBRE
La București e scandal media. La Sibiu, unde se judecă procesul retrocedărilor Romsilva, a fost liniște la termen. Avocații nici nu s-au deranjat să vină!
Procesul în care Romsilva vrea înapoi pădurile retrocedate suspect către Paltin Sturdza se judecă la Sibiu. Iar joi, 16 octombrie, când a fost programat un nou termen la Tribunalul Sibiu, instituțiile statului și-au trimis consilierii juridici în vreme ce avocații intimatului nici nu s-au obosit să se deplas
11.08.2014 | Stefan DOBRE
Avocat sibian lupta de 13 ani cu autoritatile pentru a-si recupera doua terenuri: "Nu este o situatie singulara"
Avocatul sibian Alexandru Raducan se lupta de mai bine de 13 ani sa-si recupereze drepturile pierdute de familia sa la instalarea comunismului. Este vorba despre doua imobile din Sibiu, unul sub complexul comercial Alba-Iulia si unul sub blocul R2 din cartierul Hipodrom. Dupa 13 ani de lupta surda cu autoritatile, Alex

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020