Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cristian Bogaru

Cristian Bogaru

Partner SCP Hammond, Bogaru & Asociatii » Hammond, Bogaru & Asociatii

Baroul Bucuresti - avocat definitiv

ACORDĂ UN CALIFICATIV

Rating: 4,00 (4 voturi)

1.944 vizitatori2.870 afisari
Cristian Bogaru este avocat definitiv, membru al Baroului Bucuresti din 01-Apr-2000 prin decizia nr. 967-23.03.00
Publicitate
Contact

Sediu
Bd. Unirii nr. 68, bloc K2, sc. 1, etaj 8, ap. 31, Sector 3 București
În presă
16.05.2017 | Avocatura.com
Evenimentul anului "FRANCE-ROUMANIE: UN PARTENARIAT D`AVENIR"
"Bogaru, Braun Noviello & Asociații" au plăcerea să vă anunțe participarea strategică în cadrul conferinței internaționale "Destination Roumanie" cu sprijinul extraordinar al Ambasadei României în Franța și al Clubului Rotary Paris Haussmann.
06.11.2013 | Avocatura.com
Hammond Bogaru si Asociatii critica "atitudinea amenintatoare" a lui Jean Valvis
Societatea de avocatura Hammond Bogaru & Asociatii regreta "atitudinea amenintatoare a domnului Jean Valvis si atacul direct" la adresa societatii, sublinind insa ca nu se va lasa influentata de presiunile exercitate de acesta.
01.11.2013 | Avocatura.com
EXCLUSIV: Avocatul Cristian Bogaru (HBA): De-abia astept sa ne dea in judecata Jean Valvis!
Reactia omului de afaceri Jean Valvis, care ameninta cu actionarea in judecata a firmei de avocatura Hammond Bogaru si Asociatii (HBA), pe care o acuza, printre altele, de intimidare "cu iz penal", este total nefondata, a declarat, pentru Avocatura.com, avocatul Cristian Bogaru, Managing Partener in cadrul HBA.
09.10.2013 | Avocatura.com
Tranzactionarea societatilor Dorna catre Coca Cola si Lactalis, cercetata de procurori. Vezi ce avocati se lupta sa recuperereze prejudiciul de peste 40 mil euro
Societatile de avocatura Ador & Associés din Geneva, Elvetia si bwsp Hammond Bogaru & Asociatii din Bucuresti, ii reprezinta pe mostenitorii multimiliardarului elvetian Hans Bertschmann in disputa acestora cu controversatul om de afaceri grec Jean Valvis, care ar fi dus la prejudiciul familiei elvetiene cu peste 40 d
14.06.2013 | Avocatura.com
Hammond Bogaru si Asociatii: Romania se numara printre cele mai atractive tari din lume pentru investitiile in energie din surse regenerabile
Potrivit specialistilor casei de avocatura Hammond Bogaru si Asociatii, proiectul de lege care vizeaza reducerea sprijinului de stat acordat producatorilor de energie din surse regenerabile, adoptat saptamana trecuta de Guvernul Romaniei, este unul controversat. Cu toate acestea, Romania se numara, in continuare, print
Urmarește-ți dosarele
Vrei să-ți păstrezi lista de dosare într-o formă bine organizată, cu actualizări automate și notificări prin email la după fiecare termen?
Accesează GRATIS secțiunea "Dosarele mele"!
Administrează acest profil
Sunteți Cristian Bogaru ? Click aici pentru a vă gestiona datele profilului de pe Avocatura.com. Momentan, aveți 1 mesaje necitite lăsate de cei care v-au căutat pe acest site.

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020