Avocatura Com
Varga Péter

Varga Péter

Cabinet individual de avocatură

Baroul Harghita - avocat definitiv

Rating clienți: 10,00
Review-uri: 7

1.174 vizitatori2.727 afisari
TOP SPECIALIZĂRI
Consultanță
6
Drept Penal
4
Contracte civile
2

REALIZĂRI

Limbi străine
2
Organizații
1
Cursuri
1
PROGRAMEAZĂ O SESIUNE DE CONSULTANȚĂ ONLINE
Specializări
Review-uri
Ruse Șerban Cristian (sofer) a scris în data de 2019-08-29: foarte multumit
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Antal Rozalinda (Designer in arhitectura) a scris în data de 2019-07-22: Sunt foarte multumita cu dl. Varga Peter. M-a ajutat cu profesionalism, era rabdator si intelegator. Recomand cu cea mai mare incredere.
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Andresi a scris în data de 2019-07-22: Sunt foarte multumit de servicile prestate de domnul avocat. Vil recomand cu toata increderea. Prezinta profesionalism in munca care o presteaza, si te trateaza cu multa amabilitate si intelegere.
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Vancsa Ida (Model) a scris în data de 2019-04-16: Relatia profesionala cu D-nul avocat,Varga Peter,a fost una exceptionala.Este un avocat foarte bine pregatit,are multa rabdare...ascultand toate variantele,fara sa intrerupa la mijlocul frazei.Din dorinta de a ajuta clientul,ofera numeroase variante referitoare la caz,inspirandu-mi incredere totala.Am fost placut surprinsa de seriozitatea dumnealui.Cu siguranta il recomand si altora!
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Sukosd Hunor (Medic) a scris în data de 2019-04-16: Highly professional, very flexible, straightforward.
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Szikszai L (Consilier juridic la Opera Maghiară din Cluj-Napoca) a scris în data de 2019-03-25: Domnul Varga este un avocat foarte bine pregătit, harnic și conștiincios, capabil să ofere ajutor în diverse probleme juridice. Lucrează cu eficiență, amabilitate, punctualitate și profesionalism, acordând atenție minuțioasă detaliilor. Mi-a câștigat încrederea atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Reka Gy. (Individual contributor, BPO corporate) a scris în data de 2019-03-24: Dl. Varga este un avocat cu abilitati exceptionale de gandire analitica si critica. Este un om perseverent, dedicat intereselor clientului.
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare

Avocat titular Varga Péter - Cabinet de avocat

A absolvit Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative a Universității Petru Maior din Târgu-Mureș. Este membru al Baroului Harghita din 2016, dobândind calitatea de avocat definitiv în ianuarie 2019. În prezent, este avocatul titular al Cabinetului de avocat Varga Péter. 

În calitate de avocat a lucrat în mai multe domenii ale dreptului, cum ar fi Dreptul penal, Dreptul civil, Dreptul familiei și Dreptul contravențional.

Înainte de a deveni avocat, a lucrat în calitate de consilier juridic la Consiliul județean Harghita în perioada mai 2016-octombrie 2016, unde a dobândit experiență atât în domeniul Contenciosului administrativ, cât și în domeniul Dreptului muncii.

Își desfășoară activitatea preponderent în raza județului Harghita, însă angajează și cauze care presupun deplasare în alte județe.

Vorbește trei limbi, respectiv română, maghiară și engleză. Este dispus să acorde consultanță în toate limbile enumerate.

Contact

Sediu
Miercurea Ciuc, str. Lunca Mare, nr. 22/A/7 , judetul Harghita
Realizări
Maghiară - nativ Engleză - avansat
Asociație Club Rotary Miercurea Ciuc - membru - iunie 2018 - prezent
Drept privat al Uniunii Europene - Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca - iulie 2013
Administrează acest profil
Sunteți Varga Péter? Click aici pentru a vă gestiona datele profilului de pe Avocatura.com.
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2016 ©   Copyright SC ADVO VALUE SRL 2017