Avocatura Com
Carmen Carcota

Carmen Carcota

Colaborator » Cosma & Asociatii

Baroul Bucuresti - avocat definitiv

Rating clienți: 10,00
Review-uri: 4

592 vizitatori962 afisari
TOP SPECIALIZĂRI
Consultanță comercială Drept societar Litigii civile
4 4 4

PROGRAMEAZĂ O SESIUNE DE CONSULTANȚĂ ONLINE
Specializări
Review-uri
SONEA CATALIN VIOREL (Sonea Catalin Viorel) a scris în data de 2019-10-16: Un profesionist nu lasa loc de evaluari nici de comentarii .Succes in continuare totul OK
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Popescu Ingrid (Director Executiv) a scris în data de 2019-03-12: Carmen este un avocat tanar, dar in ciuda acestui aspect, a dat dovada de rigurozitate si a tratat speta mea cu un profesionalism specific unui avocat cu experienta mult mai mare. O recomand cu incredere!
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Istrate Alexandra (manager) a scris în data de 2019-03-12: Domnisoara avocat Carcota este un avocat extrem de eficient, rezolva cauzele cu celeritate si cu o foarte mare aplecare asupra problemei incredintate.
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Maria Panait (economist) a scris în data de 2019-03-12: Loialitatea, încrederea și entuziasmul dnei. avocat m-au convins și m-au ajutat într-o etapa dificilă din viața mea. Va multumesc!
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare

Carmen CÂRCOTĂ

Avocat SCA "Cosma și Asociații"

Carmen a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și a devenit membră a Baroului București în anul 2015, alăturându-se echipei "Cosma și Asociații" în același an.

Activitatea ei se axează în principal pe tranzacții și consultanță comercială, drept societar și litigii.

Carmen este un avocat implicat, animat de ideea că, printre altele, devotamentul față de profesie, profesionalismul și dinamismul sunt esențiale.

În activitatea sa, ea urmărește să analizeze în detaliu orice situație juridică, astfel încât să identifice elementele relevante, pentru a construi o strategie solidă.

Carmen este pasionată de călătorii și arta fotografiei. 

 

Contact

Telefon: 0213132202
Mobil: 0749064670
Email: carmen.carcota@avcosma.com
Website: http://www.avcosma.com
Administrează acest profil
Sunteți Carmen Carcota? Click aici pentru a vă gestiona datele profilului de pe Avocatura.com.
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020