Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Ciobotaru Ana Maria Loredana

Ciobotaru Ana Maria Loredana

Cabinet individual de avocatură

Baroul Galati - avocat definitiv

Rating clienți: 10,00
Review-uri: 4

4.974 vizitatori7.490 afisari
TOP SPECIALIZĂRI
Accidente, Despăgubiri victime, Infracțiuni din culpă, Malpraxis Divorț, Tutelă Minori, Pensie de întreținere, Vizitare minori Consultanță (comercial)
5 5 4

PROGRAMEAZĂ O SESIUNE DE CONSULTANȚĂ ONLINE
Specializări
Review-uri
Luca Daniela (Jurist ) a scris în data de 2020-02-20: `10 oameni care își exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac` spunea Napoleon Bonaparte. Un astfel de om este doamna avocat Ciobotaru Ana-Maria Loredana, un avocat care a vorbit în beneficiul direct al mai multor clienți. Mulțumesc, doamna avocat pentru tot ce ați realizat în beneficiul meu personal și pentru profesionalismul de care ați dat dovada de fiecare dată când am apelat la serviciile dumneavoastră!
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Riceco Razvan (director) a scris în data de 2020-02-19: Multumesc pentru solutiile juridice bune si abordarea inovatoare, alaturi de atitudinea proactiva si reactia prompta. Excelență in practica avocaturii !
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Homitchi Daniela (contabil) a scris în data de 2020-02-19: Un om frumos, un profesionist desavarsit.
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Adriana (Administrator CDVA SRL) a scris în data de 2020-02-19: Avocat Ciobotaru Ana Maria Loredana este un om de exceptie, un profesionist in bransa sa, dand dovada in orice moment de implicare, seriozitate, eficiență astfel rezultatul fiind succes 100 in dosare . Promoveaza si apara cu succes interesele clientului aratand respect si intelegere fata de toti oamenii. Un om sincer, asa cum rar mai găsim in ziua de astazi! Recomand cu incredere!
Profesionalism
Rezultate
Onorariu
Încredere
Comunicare
Ciobotaru Ana Maria Loredana este avocat definitiv, membru al Baroului Galati din 01-Feb-2006
Contact

Sediu
Galati, str. Domneasca, nr.10, bloc P4, ap.4 , judetul Galați
Administrează acest profil
Sunteți Ciobotaru Ana Maria Loredana? Click aici pentru a vă gestiona datele profilului de pe Avocatura.com. Momentan, aveți 1 mesaje necitite lăsate de cei care v-au căutat pe acest site.

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020