Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dediu Emanuel

Dediu Emanuel

Cabinet individual de avocatură

Baroul Vrancea - avocat definitiv

ACORDĂ UN CALIFICATIV

Rating: 3,76 (29 voturi)

4.229 vizitatori5.783 afisari
Dediu Emanuel este avocat definitiv, membru al Baroului Vrancea din 16-Sep-2002 prin decizia nr. 34 din 2002-09-16
Publicitate
Contact

Sediu
Focsani, Str. Linistei, nr.13, et. 3 , judetul Vrancea
În presă
09.11.2015 | Avocatura.com
Avocatul Emanuel Dediu: "Este vorba de gest şi de principii!"
Judecătoria Focşani a anulat pe toate planurile un proces verbal de contravenţie întocmit de Poliţia Locală Focşani unui şofer care ar fi parcat în loc nepermis. Chiar dacă sancţiunea a fost destul de aspră, cu puncte de penalizare şi amendă, instanţa a considerat că nu trebuia aplicată. Apărarea avoc
24.07.2015 | Avocatura.com
Culmea Justiţiei sau normalitate? Poliţist la Rutieră, amendat şi lăsat fără maşină! Ce spune avocatul Emanuel Dediu
Culmea sancţiunilor pe linie rutieră! Un poliţist vrâncean, comisar şef în cadrul Serviciului Rutier, se judecă în două dosare distincte pentru a anula sancţiunile primite de la colegii săi din Iaşi, dar şi de la Poliţia Locală din Focşani. Dacă în primul dosar poliţistul încă îşi face apărăril
09.04.2015 | Avocatura.com
Avocatul Emanuel Dediu: "Legiuitorul a instituit alineatul (2) după alineatul (1) pentru a preciza clar definiţia viciului ascuns!"
Un contract de vânzare - cumpărare a adus părţile în instanţă la numai câteva luni după ce s-au înţeles asupra schimbării proprietarului unei maşini. Motivul a fost acela că, în realitate, maşina nu ar fi avut tracţiune integrală. Astfel încât cumpărătorul a reclamat că a fost înşelat şi a sol
11.09.2014 | Avocatura.com
Avocat Emanuel Dediu: Confidentialitatea este strans legata de constiinta, educatie si respectul fata de profesie si de client
Avocatura.com a discutat cu avocatul vrancean Emanuel Mihail Dediu despre ce inseamna regula de aur a confidentialitatii in plan profesional. Pe langa valoarea legala a confidentialitatii avocat - client, avocatul Dediu este de parere ca secretul profesional tine si de moralitatea fiecaruia.
Urmarește-ți dosarele
Vrei să-ți păstrezi lista de dosare într-o formă bine organizată, cu actualizări automate și notificări prin email la după fiecare termen?
Accesează GRATIS secțiunea "Dosarele mele"!
Administrează acest profil
Sunteți Dediu Emanuel? Click aici pentru a vă gestiona datele profilului de pe Avocatura.com. Momentan, aveți 1 mesaje necitite lăsate de cei care v-au căutat pe acest site.

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2022