Avocatura Com
Danescu C. Costea-Corin

Danescu C. Costea-Corin

AVOCAT DEFINITIV ASOCIAT » SCA Danescu Si Asociatii

Baroul Bucuresti - avocat definitiv

ACORDĂ UN CALIFICATIV

Rating: 4,14 (7 voturi)

2.283 vizitatori3.412 afisari
Danescu C. Costea-Corin este avocat definitiv, membru al Baroului Bucuresti din 01-May-1984 prin decizia nr. 99-08.03.84
Publicitate
Contact

Mobil: 0722248784
În presă
14.07.2015 | Avocatura.com
Avocatul Corin Dănescu: "Oficiile trebuie înțelese ca o etapă în viața tânărului avocat, o etapă prin care acesta învață, își depășește emoțiile inerente - oricâtă carte ar ști - ieșind din Facultate"
Reputatul avocat Corin Dănescu ne-a primit cu bucurie și căldură sub acoperișul propriului birou unde a vorbit, în cadrul unui interviu Avocatura.com, despre cum a fost debutul său în profesie, despre șansele tinerilor avocați, dar și despre INPPA, unde este formator.
10.07.2015 | Avocatura.com
Avocatul Corin Dănescu: "În momentul de față, în avocatura bucureșteană, jocurile sunt făcute. Există o saturație în profesie"
Reputatul avocat Corin Dănescu ne-a primit cu bucurie și căldură sub acoperișul propriului birou unde a vorbit, în cadrul unui interviu Avocatura.com, despre "școala Buftea", despre șansele unui avocat tânăr, dar și despre unde se află astăzi profesia.
25.09.2014 | Avocatura.com
Baroul Bucuresti aniverseaza 183 de ani de avocatura bucuresteana
Palatul de Justitie va gazdui sambata, 27 septembrie, evenimentul care marcheaza implinirea a 183 de ani de avocatura bucuresteana. Ziua Baroului Bucuresti va fi aniversata cu un colocviu in care se va vorbi, printre altele, despre istoria avocaturii, dar si printr-o petrecere cu muzica folk si instrumentala.
23.09.2013 | Avocatura.com
182 de ani de avocatura in Bucuresti
Baroul Bucuresti anunta aniversarea a 182 de ani de avocatura bucuresteana. Evenimentul de celebrare va avea loc sambata, 5 octombrie 2013, la Palatul de Justitie, Sala Pasilor Pierduti, ocazie cu care va avea loc colocviul 182 de ani de avocatura in Bucuresti, la care vor lua cuvantul numerosi avocati.
Urmarește-ți dosarele
Vrei să-ți păstrezi lista de dosare într-o formă bine organizată, cu actualizări automate și notificări prin email la după fiecare termen?
Accesează GRATIS secțiunea "Dosarele mele"!
Administrează acest profil
Sunteți Danescu C. Costea-Corin? Click aici pentru a vă gestiona datele profilului de pe Avocatura.com. Momentan, aveți 2 mesaje necitite lăsate de cei care v-au căutat pe acest site.
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020