Avocatura Com
Ciprian Mitoseriu

Ciprian Mitoseriu

Cabinet individual de avocatură

Baroul Iasi - avocat definitiv

ACORDĂ UN CALIFICATIV

Rating: 4,36 (14 voturi)

1.739 vizitatori2.715 afisari
Ciprian Mitoseriu este avocat definitiv, membru al Baroului Iasi din 01-Jul-2000
Publicitate
Contact

Telefon: +40232265890
Mobil: +40727349369
Fax: +403324089
Email: contact@avocatmitoseriu.ro
Website: http://www.avocatmitoseriu.ro
Sediu principal
Str. Sf. Lazar nr. 27, et. 2, cam. 208, Iasi , judetul Iași
Sediu secundar
Bucuresti, Intrarea Stirbei Voda nr. 4 București
În presă
28.08.2019 | Adevarul
Avocat de top din Iasi a chemat la bară Compania de Autostrăzi
Ciprian Mitoseriu a dat în judecată Compania Natională de Autostrăzi si Drumuri Nationale din România (CNADNR)
19.04.2019 | Teme M
Cresa groazei
Părinii au apelat la un avocat pentru a gestiona această situaie. Este inadmisibil în secolul acesta ca educaia unor copii de 2-3 ani să se facă cu bătaie, înjurături i ipete. Dincolo de aspectele astea, într-un cadru în care copilul ar trebui să beneficieze de educaie, este învăat să spună înjurături.
19.04.2019 | Stirile PRO TV
Caz revoltător la o creșă din Iași. Două infirmiere i o asistentă medicală au fost înregistrate când înjură, umilesc și se răstesc la copiii de numai doi - trei ani.
Caz revoltător la o creșă din Iași. Două infirmiere i o asistentă medicală au fost înregistrate când înjură, umilesc și se răstesc la copiii de numai doi - trei ani.
28.11.2018 | Bzi.ro
Rasturnare de situatie! Judecatorii ieseni, pusi la colt! Aseara, loteria justitiei a functionat perfect pentru doi avocati celebri si mai multi afaceristi!
Desi Curtea de Apel Iasi a decis condamnarea avocatului iesean Ciprian Mitoseriu la trei ani si doua luni de închisoare cu executare în regim de detentie, ieri, Înalta Curte de Casatie si Justitie l-a gasit nevinovat
17.10.2014 | Romania TV
Costel Corduneanu va fi cercetat sub control judiciar
Costel Corduneanu, liderul celui mai temut clan interlop din Iai, a fost reinut de DIICOT pentru 24 ore pentru contrabandă cu arme, iar Curtea de Apel din Iai a decis să fie cercetat sub control judiciar, aceeai măsură urmând să fie aplicată i unei alte persoane cercetate în acest dosar, Ovidiu Ransburg.
01.09.2014 | Avocatura.com
Cei mai multi avocati ieseni critica modificarile propuse la Legea 51/1995
Avocatii Baroului Iasi au pareri rezervate in ceea ce priveste modificarile propuse de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR) la Legea 51/1995. Unii dintre avocatii ieseni consultati de Avocatura.com considera chiar ca modificarile propuse de UNBR ar avea in spate interese ascunse ce ar urmari reducerea numa
02.12.2013 | Avocatura.com
Avocatul fostului executor retinut la Iasi: Excesul de zel al DNA afecteaza vietile si carierele
Avocatul Ciprian Mitoseriu, aparator al colegului de barou Dan Calin Pipernea, fost executor judecatoresc, este de parerea ca actiunea procurorilor DNA, care au propus arestarea lui Pipernea pentru diferite infractiuni, a avut la baza "calcule plecate de la premise gresite ale celui ce desfasoara urmarirea penala".
05.04.2012 | Adevarul
Renumitul chirurg Grigore Tinică, în vizorul DNA. Percheziii la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iai
Avocatul Ciprian Mitoeriu susine că cercetările vizează un dosar de achiziii publice. În momentul de faă nu se vorbete despre cercetarea medicilor, este începută cercetarea penală in rem, nu la persoane ci la fapte. S-au luat acte pentru verificări dintr-un dosar de achiziii publice. Nu este normal ca domnul d
Materiale video
Urmarește-ți dosarele
Vrei să-ți păstrezi lista de dosare într-o formă bine organizată, cu actualizări automate și notificări prin email la după fiecare termen?
Accesează GRATIS secțiunea "Dosarele mele"!
Administrează acest profil
Sunteți Ciprian Mitoseriu? Click aici pentru a vă gestiona datele profilului de pe Avocatura.com. Momentan, aveți 1 mesaje necitite lăsate de cei care v-au căutat pe acest site.
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2019