| | |
Avocatura - profesia de avocat
HOME
STIRI
INTERVIURI EDITORIAL CASE DE AVOCATURA PROPRIETATE INTELECTUALA LIBRARIE CAUTA UN AVOCAT FORUM
LEGISLATIE
ACADEMICA EVENIMENTE cazul tau documente utile jurindex cariere stiri din barouri examene portalul instantelor
Mediatori Executori Judecatoresti Notari Publici Judecatori Procurori Lichidatori
Curs valutar: 1€ = 4.3902 lei, 1$ = 3.2286 lei, 1£ = 5.5209 lei, 1CHF = 3.6123 lei
Facebook Avocatura.com Linkedin Avocatura.com newsletter Avocatura.com RSS Avocatura.com

Documente utile » Drept civil

Model de testament

 

Testament universal

 

 

 S-a cerut autentificarea prezentului inscris:

 

 

                                              Testament

 

 

 

   Subsemnatul ............................, domiciliat   in .................., str. .................... nr. ......, bloc ......,scara  .....,  etaj  ....,  apart.  ....., sector/judet  ................................,  posesor  al  ................  seria  .................... numar ......................... eliberat la data de ....................... de catre ............. ...................., de buna voie si nesilit de nimeni, aflandu-ma in deplinatatea facultatilor mintale, pentru cazul mortii mele dispun urmatoarele:

 

Las  intreaga  avere  mobila  si  imobila  ce  se  va  gasi  in  patrimoniul  meu  la  data  decesului, lui .........................., domiciliat  in ......................, str. ....................... nr. ......, bloc ......, scara ....., etaj. ....., apart. ....., sector/judet ......................., posesor al .............. seria ........... numar ............... eliberat la data de ............................. de catre ............................., pe care-l institui in baza art. 888 si urm. Cod civil, legatar universal.

 

Declar ca nu am mostenitori rezervatari.

 

Rog pe 1)....................................................................sa ..................................... . Numesc executor testamentar pe ......................................................., domiciliat in

 ......................................,  str.  .......................  nr.  ......,  bloc  ......,  scara  ........,  etaj  ....,  apart.  ....., sector/judet .............................., posesor al .......................... seria ............. numar ................... eliberat la data de ........................................ de catre .............................. cod numeric personal .......................... .

 

Redactat  si  dactilografiat  in  .............  exemplare, la Biroul Notarului Public ..........

 ..................., astazi, data autentificarii.

 S-au eliberat partii .............. exemplare.

 

 

 

                                                    TESTATOR

 

 

1. Legatarul universal.

Discutii similare pe forum

Model - scris de bobocel - 4 raspunsuri
ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de divort prin acordul partilor ? ca n-am mai facut cereri de divort pann acu. am un model de cerere din "Ghidul Juristului" din anul 2001 - cam vechi. A aparut pe piata Ghidul juristului din 2007 sau 2008 (care costa 140 lei - scump ). Daca va rog sa-mi scanati si sa-mi trimiteti pe mp .... raman datoare !
Model procura - scris de chcris - 5 raspunsuri
Poate cineva sa-mi spuna va rog unde pot sa gasesc un model de procura pentru cumparare bun imobil ?
Model cerere - scris de ildi - 20 raspunsuri
Trebuie sa cer indreptarea unei erori materiale a unei hotarari, nu stiu exact cum sa formulez cererea si ce documente trebuie sa anexez. Este nevoie de imputernicire din partea firmei ? Va rog sa imi dati sfaturi si amanunte, multumesc!
Model de cerere - scris de corneliu2005 - 1 raspunsuri
Stie cineva sa-mi dea (indice un site,etc) un model de cerere adresata instantei de la sediul societatii (conform art.119 (3) Legea 31/1990) pentru convocarea adunarii generale a actionarilor unei societati pe actiuni cu citarea administratorilor.(administratorii refuz nd covocarea AGAO la cerea unui actionar semnificativ). Mai am o nelamurire: cererea se adreseaza judecatoriei din orasul de unde apartine societatea(in caz de fata Dorohoi) sau tribunalui de care apartine (in cazul meu Botosan...
Model contestatie - scris de deliar - 1 raspunsuri
Am o mare rugaminte, are cineva un model de contestatie impotriva tabelului preliminar al creantelor sau e indicat sa folosesc modelul cadru din Ordinul M J nr/1692/C/2006. Multumesc.


HOME STIRI SFATUL EXPERTULUI LEGISLATIE FORUM AVOCATI ADRESE UTILE DOCUMENTE UTILE CONTACT
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013