divort

Familiei
kinga

Re: divort

Post by kinga » 30 Nov 2009, 22:09

pai tocmai asta era offul Angel.. ca nu ai scris nimic juridic..
nici tu si nici Serafim..
ci pur si simplu ati inceput cu lectii de morala..

un avocat care se pretinde a fi profesionist.. probabil ar fi intrebat de cati ani sunt casatoriti, au copii minori, etc..

daca fata asta ar fi avut nevoie de lectii de morala - pe care sa transmita prietenei - sau educatie secsuala sigur ca ar fi postat pe un alt site..

dar noa... asa va place voua.. sa dati cu bata.. macar ai scris iar ceva nu??? :D :D :D

kinga

Post by kinga » 30 Nov 2009, 22:11

ursu wrote:
Simona81 wrote:voi ce ziceti?
Eu zic sa ..zici tu mai multe ca apoi sa spunem si noi ceva mai mult,nu crezi?In rest, subscriu la ce a spus kinga,... mai putin la partea cu secsul! :mrgreen:

mda...

scuze Ursu acusica am vazt ce ai scris :D :D :D

angel

Post by angel » 30 Nov 2009, 22:55

angel wrote:dar...motivul real pentru care ea ar vrea sa divorteze care ar fi?! :roll:
sper ca nu pt. faptul ca-i bolnav.
juridic, am intrebat-o.clar ca nepotrivirea de caracter n-ar sta deloc in picioare ca si aparare...daca de 5 ani este paralizat, cu siguranta ca atunci cand s-a casatorit cu el, nu era asa...deci...sunt impreuna de ceva ani...nu merge nepotrivire de caracter.Daca autoarea topicului ar fi raspuns i-as fi putut da si solutia juridica.
daca ar fi avut copii, n-ar fi dorit sa divorteze sa ramana copii fara tata...plec de la prezumtia ca-i o mama care-si iubeste copii mai mult decat pe ea....daca este mama.
N-am facut morala nimanui, ba mai mult decat atat, am subliniat chiar faptul ca e posibil sa fi cedat nervos,ca astfel de persoane sunt f dificile si intradevar te termina psihic...."iar, continuarea casatoriei este vadit imposibila pentru mine, reclamanta"
da...eu am mai postat ceva...dupa ce autoarea topicului a stat "neraspunsa" 2 zile.Poate daca tot aveai asa de multe date ale spetei si iti era "amica",ai fi putut sa-i vii in ajutor cu ceva sfaturi juridice si nu cu critici la adresa formustilor...dar, ma bucur ca raspunzandu-i eu,care... :-D din dorinta de a mai posta ceva :-D am salvat topicul.

Noroc ca in Romania divortul se pronunta f repede,ca daca ar fi fost in alte tari UE, in vreo 5 ani divorta, si mai mult decat atat, ai mai platea si pensie de intretinere, sotului aflat in nevoie, asta in conditiile in care ar fi divortat-o....

Si daca tot s-a ales praful de topicul asta, mai divaghez si eu putin...eu as propune ca Biserica sa se implice mai mult in acest fenomen al divorturilor....sa nu mai fie legea asa de permisiva.

serafim

Post by serafim » 30 Nov 2009, 23:10

angel...lasa biserica s-a implicat foaarte mult...asa ca lasa cine vrea sa divortrze sa divorteze cine nu, nu . Nu mai implica si biserica in asta in ..... Italia stateai si apropae 20 de ani pana sa-ti permita biserica sa divortezi !!

angel

Post by angel » 30 Nov 2009, 23:13

ok. :floare:

serafim

Post by serafim » 30 Nov 2009, 23:13

Kinga daca noi cu Angel suntem prosti...macar puteai TU sa scrii ceva JURIDIC !!!
Si daca chiar insisti suntem la "administreare site" nicidecum in sectiunea familiei sau civil...ma rog autoarea macar ar fi putut sa "citeasca " titlurile !!!

ursu

Post by ursu » 30 Nov 2009, 23:20

serafim wrote:Kinga daca noi cu Angel suntem prosti...macar puteai TU sa scrii ceva JURIDIC !!!
Noi? Care, noi? Doar nu vb despre tine, serefime..la persoana a doua plural! :razz:
Si mai ales...de cand esti sfadit cu kinga? Parca erati intr-un mare love....odata!
Hai mai, zau asa...ce aveti? La vita e bella...zau asa!! :cafea:

serafim

Post by serafim » 30 Nov 2009, 23:28

:-? n-am nimic cu Kinga :-D aici pe for este ca in sala, la bara te certi si in afara salii...mare dragoste !!!! :grin:

La noi...ma refeream la mine si Angel.....D-ne iartama dar ce poti sa-i spui cuiva care zice ca vrea sa divorteze pt. "nepotrivire de caracter " si ca el este paralizat ????

Hai sa nu fim tampiti ca trebuie sa demonstrezi ca relatia dintre cei doi nu mai merge si asta NU DOAR din punct de vedere secsual !!!

johei

Post by johei » 01 Dec 2009, 00:00

hm.. ce de dragalasenii se schimba aici...
Mai mare dragul! :-P :-P :-P

Cand vad ca autoarea intrebarii a pus intrebarea iar apoi a disparut ma gandesc la ceva de genul: un prost arunca o piatra. si... :evil:

Continuarea o stie toata lumea!

Am insa si eu o intrebare la Angel, de unde pana unde ideea ca in Romania se divorteaza repede si in restul UE nu? Meri in Dameraca si intr-un concediu te insori (scuze, mariti :floare: ) si mai si divortezi...
Ba chiar am auzit de unii mai zelosi care-n acelasi concediu au schimbat doua neveste... (sau dupa caz doi barbati... nu mai stiu exact :-P ) cu patalama!!!

ursu

Post by ursu » 01 Dec 2009, 00:09

Stii tu...

johei

Post by johei » 01 Dec 2009, 00:12

ursu wrote:Stii tu...
tu nu? :?:

ursu

Post by ursu » 01 Dec 2009, 09:04

Hmmm, stiu :?:

serafim

Post by serafim » 01 Dec 2009, 11:13

cine ce stie ??? si de ce ????
nu ca m-ar interesa dar..... :-D :-D :-D

serafim

Post by serafim » 01 Dec 2009, 11:15

maaaaai asa de marunt scrie tot aici ca deja mi se incurca literele....si emoticonurile sunt miiiiici si inghesuite...fara ochelari nici nu mai pot sa ma uit pe for....ce-i drept nici cu ochelari nu prea.....sa-i schimb ???? :x

seiza

Post by seiza » 01 Dec 2009, 12:59

serafim wrote:maaaaai asa de marunt scrie tot aici ca deja mi se incurca literele....si emoticonurile sunt miiiiici si inghesuite...fara ochelari nici nu mai pot sa ma uit pe for....ce-i drept nici cu ochelari nu prea.....sa-i schimb ???? :x

:smile: Serafime, da si tu un CRTL+ si ti se mareste ecranul. Abia vezi bine si nu iti mai schimbi ochelarii. :wink:
Ce-a devenit topicul asta :smile: Cat fight, cat fight. :smile: Vrea cineva gherute de mata? Le inchiriez :wink:
La multi ani de ziua nationala. Hai Romania!

Post Reply