divort
divort
Buna,ma numesc Simona si am 28 de ani.am o prietena care vrea sa divorteze de sotul ei care este bolnav,a suferit un accident vascular cerebral,de 5 ani este bolnav,adica paralizat.oare ce ar pute asa spuna la divort?eu am spus nepotrivire de caracter ca poate ii divorteaza mai repede,voi ce ziceti? Va muntumesc
Re: divort
dar...motivul real pentru care ea ar vrea sa divorteze care ar fi?!
sper ca nu pt. faptul ca-i bolnav.

sper ca nu pt. faptul ca-i bolnav.

intreaba-ti prietena ca daca ar fi fost invers si ea ar fi fost paralizata...i-ar fi placut ca sotul sa divorteze de ea ?
ei ei... da repede aruncati piatra.....
"But before you come to any conclusions
Try walking in my shoes.."
cunoasteti melodia ????

"But before you come to any conclusions
Try walking in my shoes.."
cunoasteti melodia ????

Kinga, nu este chiar asa...daca este singurul motiv...care duce la nepotrivire sexuala...adica lipsa sexului intre soti ....atunci imi pare rau dar si un paraplegic poate face sex !!!!
documentat medical !!!!
documentat medical !!!!

ma cam indoiesc ca problema se reduce la nepotrivire sexuala..
in fond si la ura urmei.. sotul este paralizat de 5 ani..
si cu sotul aflat in nevoie cum ramane?!....si paralizat si singur...
sotia isi poate "reface viata privata" si fara sa divorteze.

sotia isi poate "reface viata privata" si fara sa divorteze.
si tu de unde stii ca ce tre sa suporte sotia??
poate sotul paralizat ii face viata un infern cu reprosuri, cu teroare morala, cu scene de gelozie cu etc...
am intalnit cazuri de acest gen.. cand sotia.. "sanatoasa" de fapt era o ruina.. si distrusa fizic si psihic de sot..
asa ca mai lasati cu acuzele..
asa repede puteti sa catalogati.. e negru e alb..
in viata mai exista si culoarea gri...
si totusi.. 5 ani l-a ingrijit.. deci.. probabil s-a intamplat ceva... altceva..
doar ca.. e mult mai usor sa tragi concluzii pripite si sa sanctifici una din parti..
de parca nu ati fi juristi.. zau..
poate sotul paralizat ii face viata un infern cu reprosuri, cu teroare morala, cu scene de gelozie cu etc...
am intalnit cazuri de acest gen.. cand sotia.. "sanatoasa" de fapt era o ruina.. si distrusa fizic si psihic de sot..
asa repede puteti sa catalogati.. e negru e alb..
in viata mai exista si culoarea gri...
si totusi.. 5 ani l-a ingrijit.. deci.. probabil s-a intamplat ceva... altceva..
doar ca.. e mult mai usor sa tragi concluzii pripite si sa sanctifici una din parti..
de parca nu ati fi juristi.. zau..
kinga wrote:ma cam indoiesc ca problema se reduce la nepotrivire sexuala..
Kinga...tu cum traduci nepotrivirea de caracter ??? despre care se vorbeste la inceputul postarii ????
era vorba strict de motivul ridicat !!!
de ce nu a spus : ma terorizeaza, ...etc ?????
Autoarea topicului, nu mentioneaza faptul ca ar fi intervenit niic o alta problema decat cea deja existenta de 5 ani, doar ca acum s-a hotarat sa divorteze si...nu stie ce motive sa invoce ca sa o poata face.Simona81 wrote:Buna,ma numesc Simona si am 28 de ani.am o prietena care vrea sa divorteze de sotul ei care este bolnav,a suferit un accident vascular cerebral,de 5 ani este bolnav,adica paralizat.oare ce ar pute asa spuna la divort?eu am spus nepotrivire de caracter ca poate ii divorteaza mai repede,voi ce ziceti? Va muntumesc
Daca ar fi existat vreunul din cele mentionate de tine, nu cred ca si-ar mai fi pus problema...."oare ce sa invoce?!...ca sa poata scapa mai repede"
Exista posibilitatea sa fi cedat nervos dupa atatia ani de ingrijirie a unei persoane paralizate...si e stiut faptul ca oamenii bolnavi, in speta paralizati devin rai datorita neputintei.
si, da. vorbesc in totala cunostinta de cauza.Stiu cum e sa stai cu persoana de acest gen sub aceleasi acoperis si s-o ingrijesti....vreo 9 ani,m-am tot chinuit, dar n-am abandonat-o...si, nu mi-era sot, nici mama si nici tata...pur si simplu, am luat-o acasa si am ingrijit-o....i se amputase un picior din sold...si nici cu celalalt nu se putea ajuta.... cand rudele nu au vrut aceasta persoana si au abandonat-o intr-un spital(dupa ce in prealabil ai luase casa si toate bunurile)...prin prisma faptului ca o cunosteam....am ingrijit-o...pana la deces...si...n-am avut nici un avantaj de ordin material in urma decesului persoanei in cauza...asta asa, ca sa nu se lase loc la interpretari.(am facut mentiunea)

si acum ce vrei???
sa te laud??
vai Angel.. esti un inger???
autoarea topicului e o "amica".. care nu a dat prea multe detaliii.. dar voi repede ati tras concluzii..
in fine, nu are rost sa mai scriu ... vad ca voi ati rezolvat deja problema..
"sotia" e o ticaloasa nenorocita, insetata de sex care vrea sa-si refaca viata.. si nu e rabdatoare si sfanta ca Angel.. care dezinteresat ajuta oamenii culegand de pe strada cand rudele le parasesc...
apropo
sa fac un topic unde sa va laudati cu actele caritabile sau continuati aici???
have fun.... si sarbatori fericite...
sa te laud??
vai Angel.. esti un inger???
autoarea topicului e o "amica".. care nu a dat prea multe detaliii.. dar voi repede ati tras concluzii..
in fine, nu are rost sa mai scriu ... vad ca voi ati rezolvat deja problema..
"sotia" e o ticaloasa nenorocita, insetata de sex care vrea sa-si refaca viata.. si nu e rabdatoare si sfanta ca Angel.. care dezinteresat ajuta oamenii culegand de pe strada cand rudele le parasesc...
apropo
sa fac un topic unde sa va laudati cu actele caritabile sau continuati aici???
have fun.... si sarbatori fericite...
Eu zic sa ..zici tu mai multe ca apoi sa spunem si noi ceva mai mult,nu crezi?Simona81 wrote:voi ce ziceti?
In rest, subscriu la ce a spus kinga,... mai putin la partea cu sexul!

am exemplificat clar...ca stiu cum e sa fii langa un astfel de om si ca "vorbesc" oarecum in cunostinta de cauza.kinga wrote:si tu de unde stii ca ce tre sa suporte sotia??
asa repede puteti sa catalogati.. e negru e alb..in viata mai exista si culoarea gri...
doar ca.. e mult mai usor sa tragi concluzii pripite si sa sanctifici una din parti..de parca nu ati fi juristi.. zau..
si, n-am zis ca am luat persoana de pe strada...asa cum in mod cu totul tendentios ai "remarcat"
nu m-am laudat, nici nu cred ca asta este o lauda...dar, tu chiar nu te poti abtine

m-am pronuntat strict cu privire la ce/cum s-a postat...daca tu ai informatii suplimentare, bravo tie!

oricum cea care a postat trebuie sa dea detalii treaba cu "nepotrivire de caracter" nu sta in picioare mai ales daca-i spui judelui si ca e paralizat sa nu crezi ca vei starni mila !!!
Kinga...daca esti suparata descarcati nervii pe cei ce te-au suparat si nu pe noi !!!
Da acea prietena putea spune saraca mea prioetena are de suferit pe varii otive...mie de aici nu-mi rezulta vreo alta suferinta de a ei !!!
Kinga...daca esti suparata descarcati nervii pe cei ce te-au suparat si nu pe noi !!!
Da acea prietena putea spune saraca mea prioetena are de suferit pe varii otive...mie de aici nu-mi rezulta vreo alta suferinta de a ei !!!