angel wrote:dar...motivul real pentru care ea ar vrea sa divorteze care ar fi?!
sper ca nu pt. faptul ca-i bolnav.
juridic, am intrebat-o.clar ca nepotrivirea de caracter n-ar sta deloc in picioare ca si aparare...daca de 5 ani este paralizat, cu siguranta ca atunci cand s-a casatorit cu el, nu era asa...deci...sunt impreuna de ceva ani...nu merge nepotrivire de caracter.Daca autoarea topicului ar fi raspuns i-as fi putut da si solutia juridica.
daca ar fi avut copii, n-ar fi dorit sa divorteze sa ramana copii fara tata...plec de la prezumtia ca-i o mama care-si iubeste copii mai mult decat pe ea....daca este mama.
N-am facut morala nimanui, ba mai mult decat atat, am subliniat chiar faptul ca e posibil sa fi cedat nervos,ca astfel de persoane sunt f dificile si intradevar te termina psihic...."iar, continuarea casatoriei este vadit imposibila pentru mine, reclamanta"
da...eu am mai postat ceva...dupa ce autoarea topicului a stat "neraspunsa" 2 zile.Poate daca tot aveai asa de multe date ale spetei si iti era "amica",ai fi putut sa-i vii in ajutor cu ceva sfaturi juridice si nu cu critici la adresa formustilor...dar, ma bucur ca raspunzandu-i eu,care...

din dorinta de a mai posta ceva

am salvat topicul.
Noroc ca in Romania divortul se pronunta f repede,ca daca ar fi fost in alte tari UE, in vreo 5 ani divorta, si mai mult decat atat, ai mai platea si pensie de intretinere, sotului aflat in nevoie, asta in conditiile in care ar fi divortat-o....
Si daca tot s-a ales praful de topicul asta, mai divaghez si eu putin...eu as propune ca Biserica sa se implice mai mult in acest fenomen al divorturilor....sa nu mai fie legea asa de permisiva.