Stiri Academica Barouri Case de avocatura Cariere Librarie Proprietate intelectuala Sfatul expertului Forum Despre noi
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
joint-venture

acord de cooperare realizat în scopul exploatãrii unei proprietãti intelectuale (de cãtre douã sau mai multe firme care pun bazele unei terte firme în vederea atingerii acestui scop)

Discutii similare pe forum

Joint venture- HELP! - scris de carmen_miha - 2 raspunsuri
Stie cineva daca acest tip de "societate" inseamna asociere in participatiune? traducatoarea mea "autorizata" mi-a tradus "societate pe actiuni"... si chiar n-are nici o logica. Ce este un joint venture ... in dr romanesc? trebuie inregistrat la Reg. Comertului? Multumesc!
Contract de joint venture - scris de AXI - 3 raspunsuri
Ma poate lamuri cineva privitor la incheierea unui contract de joint venture?
Joint venture/ asociere - scris de carmen_miha - 0 raspunsuri
vreau sa readuc in discutie un subiect pe care l-am abordat si mai demult. Joint venture-ul ! am un partener caruia i-am propus in vederea participarii la licitatie un acord de asociere (de principiu) , urmand ca in cazul castigarii acesteia sa incheiem contractul principal de asociere. Ma asasineaza ca el vrea joint venture... nu stiu cum sa-l fac sa priceapa ca e acelasi lucru, ca si instrument juridic , doar pe romaneste . Help!
Contract de join-venture - scris de valika - 0 raspunsuri
am o rugaminte mare pt. toata lumea...am nevoie ca de aer de un model de contract de join-venture,sau daca stiti vreun site de unde-l pot lua...multumesc
Contract de join-venture - scris de valika - 0 raspunsuri
pentru "juristu"...cu un model de contract de join/venture ma poti ajuta sau stii cumva de unde-l pot lua?
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013