Avocatura Com
Ultimele știri | Exclusiv | Interviuri | Justiție | Litigii | Lifestyle | Evenimente | Advertorial
Ce-și doresc avocații
31.03.2017 | Avocatura.com
CE-ȘI DORESC AVOCAȚII? - Mihaela Vintilă, "Istocescu et Vintilă": "«Să-i jefuiesc de secrete» pe antreprenorii de succes din profesia noastră!"
Este femeie, avocat, mamă, mentor și model de urmat. În pofida vastei experiențe în lumea avocaturii de business, Mihaela este delicată, feminină, extrem de calmă. Iubește lucrurile simple care reușesc să ofere emoții puternice. Știe ce înseamnă lupta dar, în același timp, nu ar renunța pentru nimic la atuurile unei femei - blândețea și delicatețea. Haideți să aflăm ce-și dorește cu adevăr
01.09.2016 | Alexandra GORDEA
CE-ȘI DORESC AVOCAȚII? - Ciprian Timofte, Managing Associate TZA: "Nu ar fi rău ca organele profesiei să adopte poziții mai tranșante când se comit abuzuri vădite împotriva avocaților"
Sunt și avocații oameni. Sub roba neagră sau sub costumul scump se ascund dorințe cât se poate de mici sau (unele chiar) utopice. V-ați întrebat vreodată ce ar vrea un avocat de la colegul de breaslă, de la clienți, de la clasa politică? Unii își fac curaj și se deschid, exclusiv pentru Avocatura.com.
03.09.2015 | Melania MAHA
CE-ȘI DORESC AVOCAȚII? Iulian Pîrlog: "Sper de la clienți să înţeleagă că rolul avocatului este unul bine definit şi că acesta nu este neapărat doar un rău necesar"
Iulian Pîrlog ţine foarte mult la reputația consolidată în anii de avocatură, atât în rândul clienților cât și în rândul magistraților. Acesta consideră că respectul ţi-l câştigi prin muncă şi dăruire. Avocatul a răspuns la întrebările rubricii "Ce-şi doresc avocaţii" şi ne-a spus ce aşteptări are de la instanţe, de la colegii săi de breaslă, dar și de la ceilalţi factori ai vieţi
01.09.2015 | Melania MAHA
Ce-şi doresc avocaţii? Daniel Ene: "Avocatul este o instituţie"
Avocatul Daniel Ene, Partener în cadrul societăţii "Maxim and Partners", şi titular de curs la disciplinele Dreptul Mediului şi Drept Procesual Civil în cadrul unei Universități private din București, pune accentul pe educaţia tinerelor generaţii. După 14 de experienţă în avocatură, Daniel Ene ne-a dezvăluit, într-un nou episod al rubricii "Ce-şi doresc avocaţii", cum s-ar putea schimba societatea
17.08.2015 | Melania MAHA
CE-ŞI DORESC AVOCAŢII? Emilia Marica: "Aş vrea să devenim mai uniţi în jurul unor ţeluri şi principii sănătoase comune, care să readucă prestigiul şi demnitatea socială a profesiei"
Pasiunea pentru avocatură a ajutat-o să-şi clădească o carieră de succes. Visul de a intra în Baroul Bucureşti şi l-a realizat în anul 2002, iar timpul a demonstrat că această profesie i se potriveşte cel mai bine. Despre dorinţele în ceea ce priveşte profesia pe care şi-o exercită cu dedicaţie şi ambiţie, am stat de vorbă cu Emilia Marica, într-un nou episod al rubricii "Ce-şi doresc avocaţi
05.08.2015 | Melania MAHA
CE-ȘI DORESC AVOCAȚII? Dumitru Văduva: "Organele profesiei ar trebui să promoveze şi să apere mai mult această breaslă"
Dumitru Văduva a intrat în Barou în urmă cu 16 ani. În tot acest timp a muncit şi munceşte din greu la crearea imaginii de avocat. Ambiţios şi extrem de dedicat profesiei, el nu ezită să spună lucrurilor pe nume. Dumitru Văduva a stat de vorbă cu Avocatura.com, în cadrul unui nou episod al rubricii "Ce-şi doresc avocaţii?", despre aşteptările sale privind profesia pe care şi-o exercită cu atât
25.06.2015 | Melania MAHA
CE-ŞI DORESC AVOCAŢII? Nicoleta Firănescu: "Respectul este mai rar între avocaţi, cel puţin în faţa completului de judecată"
Avocatul Nicoleta Firănescu a absolvit Facultatea de Drept în 1986, iar 15 ani mai târziu a devenit membră a Baroului Bucureşti. Practică cu plăcere acestă profesie, iar asta o ajută să ia deciziile cele mai bune şi să devină un bun sfătuitor pentru clienţii săi. Astăzi, ea este invitata rubricii "Ce-şi doresc avocaţii?" de pe Avocatura.com.
08.06.2015 | Melania MAHA
Ce-şi doresc avocaţii? Avocatul Nicoleta Oanţă: "Clasa politică nu doreşte să avem oameni luminaţi"
Dosarele câştigate, dar mai ales experienţa de viață i-au dezvoltat Nicoletei Oanţă spritul civic. Avocata speră să aibă resursele necesare pentru a se implica în programe pentru ajutorarea copiilor nevoiaşi, a oamenilor în vârstă, dar şi a animalelor. "Dacă aş realiza proiectul pe care îl vrea copilul meu de a avea o fermă a animalelor abandonate, aş fi foarte fericită. Nu sunt dogmatică, dar
18.05.2015 | Sebastian RADU
Ce-și doresc avocații de la tinerii stagiari (II)
Stagiatura te învață, după cum au povestit mai mulți avocați de succes, să cunoști oamenii, clienții și nevoile lor. Stagiatura te învață cum să gestionezi dosarele, cum să te comporți și să îți exprimi punctul de vedere atunci când ajungi în instanță. Și nu numai...
13.05.2015 | Teodor BURNAR
Ion Dragne: "Avocații nu-şi doresc un «Barou Tătuc» și nici un «Decan Tătuc». Ce voi face în ultima zi înainte de alegeri? Îmi voi plimba câinele lup, Jack"
Vrea să fie Decan al Baroului București pentru că, mărturisește el într-un interviu pentru Avocatura.com, este încă suficient de tânăr să îi pese de profesia care l-a format. Ion Dragne crede că menirea Decanului, dar și a Baroului, este să fie protectori față de avocați, non-invazivi, eficienți și transparenți. "E nevoie de o mână de tineri entuziaşti, şi lucrurile se fac."
28.04.2015 | Sebastian RADU
Ce-și doresc avocații? Daniela Găitănaru: "Un mediu de lucru profesionist, o societate mai educată și o intelectualitate militant-activă în conturarea unui proiect Național"
Avocatul Daniela Găitanaru, în prezent partener în cadrul societății "Maxim and Partners", a tras concluzii pentru Avocatura.com din cei 18 ani de când profesează în această ramură și ne-a spus ce își dorește de la mediul de lucru, societate și viață.
01.04.2015 | Melania MAHA
Ce-şi doresc avocaţii? Avocatul Anca Florea: "În relaţia cu clientul este nevoie de sinceritate"
Într-un nou episod al unei rubrici care își propune să afle care sunt așteptările avocaților, dar și problemele lor, Avocatura.com a stat de vorbă cu avocatul Anca Florea (Baroul București), despre Justiție și nu numai. "De la instanțe, îmi doresc să fim lăsaţi să pledăm, să fim ascultați, iar judecătorii să cunoască dosarele și să dea dovadă de profesionalism", spune Florea.
24.03.2015 | Sebastian RADU
Ce își doresc avocații de la tinerii stagiari - partea I
Pentru a te considera un avocat "cu acte în regulă" este necesar, pe lângă cei 4 ani de facultate și admiterea în Barou, să stai 2 ani pe lângă un "maestru", care să te inițieze în domeniul avocațial. O școală de Drept, indiferent cât ar fi de prelungită cu diverse cursuri - masterate și doctorate, nu oferă ceea ce aduce experiența practică. Situația este altfel pe teren, în instanță, decât
02.02.2015 | Raluca ASAVEI
Ce-şi doresc avocaţii? Avocatul Margareta Savancea, Baroul Bucureşti: "Îmi doresc încredere din partea clienților în soluția abordată, și o mai mare implicare a organelor profesiei"
Într-un nou episod al unei rubrici care își propune să afle care sunt așteptările avocaților, dar și problemele lor, Avocatura.com a stat de vorbă cu avocatul bucureștean Margareta Savancea. "De la organele profesiei îmi doresc o mai mare implicare în organizarea activităţii. Cel puţin în instanţe să se pună mai mare accent pe facilităţile acordate avocaţilor.", spune Savancea.
29.01.2015 | Raluca ASAVEI
Ce-și doresc avocații? Avocat Gina Ghiță: "Mi-ar plăcea ca Baroul să țină mai mult cu noi"
Despre așteptările pe care le are atât pe plan profesional cât și pe plan personal am discutat astăzi cu doamna avocat Gina Ghiță. După mai mult de un deceniu de avocatură, valorile în care crede sunt aceleași: Dumnezeu, familia și profesia. În continuare, vă invităm să descoperiți mărturiile doamnei avocat.
Pagina: 1 2

RECOMANDĂRI
Avocat
Gina Ghiță
Avocat
Valentin Epure
Avocat
Cătălina Vidrighin
Avocat
Manuela Iurascu
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013-2016
Avocatura Com