subiecte barou

Vesti de interes.
dellutza

subiecte barou

Post by dellutza » 25 Sep 2004, 15:27

Cei care vor sustine in aceasta toamna examenul de admitere in barou au vazut probabil subiectele de pe situl U.N.B.R. Sunt toate subiectele posibile sau sunt niste exemple???????

jolie

Post by jolie » 25 Sep 2004, 19:36

toate sunt subiecte posibile!

dellutza

Post by dellutza » 26 Sep 2004, 18:29

Imi dau si eu seama ca toate sunt subiecte posibile. Eu am intrebat daca sunt toate subiectele posibile. E altceva

jolie

Post by jolie » 26 Sep 2004, 22:57

Da, sunt toate subiectele posibile!

Krondet

Re: subiecte barou

Post by Krondet » 07 Oct 2004, 08:11

dellutza wrote:Cei care vor sustine in aceasta toamna examenul de admitere in barou au vazut probabil subiectele de pe situl U.N.B.R. Sunt toate subiectele posibile sau sunt niste exemple???????
:twisted: TEMATICA... nu SUBIECTE! nu poti face deosebirea...hai sa-ti explice mandelun 8) : din tema "Actul Juridic" ...se alege subiectul, sa zicem, "Obiectul actului juridic civil"...este, DOAR o asemanare ca intre gen si specie :))

dellutza

Post by dellutza » 07 Oct 2004, 13:32

"Mandelu" ar trebui sa intre pe situl www.uar.ro si sa vada ca acolo sunt postate si tematica si subiecte, si apoi sa se dea atotcunoscator. No ofence!

Krondet

Post by Krondet » 07 Oct 2004, 16:34

:lol: Nice lady!

dellutza

Post by dellutza » 11 Oct 2004, 16:32

Mda.....cum spui tu!!!

procurorul

Post by procurorul » 11 Oct 2004, 20:11

dellutza , ce faci bre :lol: ?Pai tu imi dai mie sfaturi de "calmare" si tu te lupti pe fronturi straine ...? :lol:
Ba , care esti ala de ai suparat-o pe dellutza??? :lol: :lol: :lol:

dellutza

Post by dellutza » 11 Oct 2004, 20:34

Nu ma lupt cu nimeni, l-am lamurit ca era putin confuz si vorbea in necunostinta de cauza.

Krondet

Dellutzaaaaaaaa

Post by Krondet » 13 Oct 2004, 09:39

MEA culpa....eroare in exprimare!...My mistake... :cry:

cristinag

Post by cristinag » 13 Oct 2004, 13:14

intrebare foarte buna .. avand in vedere (exemplu) ca in tematica este trecut CONTRACTUL DE VANZARE - CUMPARARE (la modul general ) iar in subiecte sunt tratate doar vreo 2 probleme din acest vaaaaaaasssst contract
raman la parerea mea ca sunt doar SUBIECTE POSIBILE !
dupa aceasta nevinovata opinie , as dori sa-mi spuna si mie cineva cum decurge acest examen (de la cap la coada ) . am auzit ceva de teste grila?! si dupa data de 24.11.2004 ce vine ? cand este urmatoarea data de examen ... sau toate intr-o zi .....si cat timp ai la dispozitie la proceduri si chestii de genul acesta care ma macina neintrerupt avand in vedere ca sunt novice ....
astept raspunsuri nu altceva............ :wink:

pynguyana

Post by pynguyana » 13 Oct 2004, 20:57

Nu stiu daca ati vazut, dar la subiectele de la organizarea activitatii, apar subiecte ce nu sunt tratate in Lege, ci mai degraba in Statut, asta in conditiile in care Statutul nu se afla printre materialele bibliografice... Iar de Codul deontologic nici nu mai vorbesc.
Intrebarea e noi putem trata subiectele si prin prisma Statutului?
Oricum mi se pare bizar..

jus2001

Post by jus2001 » 13 Oct 2004, 23:47

Nu cred ca se obosea nimeni sa faca o asa mandrete de lista cu subiecte pentru a exemplifica "doar" cateva dintre ele. In plus, mi se pare ca tot ceea ce e important e trecut in subiecte. E normal sa ai la bibliografie tot pt. a-ti forma o privire de anasamblu. Dar miros un examen mai greu ca in alti ani. Sper sa ma insel.

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 14 Oct 2004, 11:22

In fiecare an s-au dat subiecte si din Statut si din Codul deontologic (de cand a intrat el in vigoare acum 2 ani mi se pare) atat la admitere cat si la definitivat
Succes!

Post Reply