subiecte barou
subiecte barou
Cei care vor sustine in aceasta toamna examenul de admitere in barou au vazut probabil subiectele de pe situl U.N.B.R. Sunt toate subiectele posibile sau sunt niste exemple???????
Re: subiecte barou
dellutza wrote:Cei care vor sustine in aceasta toamna examenul de admitere in barou au vazut probabil subiectele de pe situl U.N.B.R. Sunt toate subiectele posibile sau sunt niste exemple???????

"Mandelu" ar trebui sa intre pe situl www.uar.ro si sa vada ca acolo sunt postate si tematica si subiecte, si apoi sa se dea atotcunoscator. No ofence!
intrebare foarte buna .. avand in vedere (exemplu) ca in tematica este trecut CONTRACTUL DE VANZARE - CUMPARARE (la modul general ) iar in subiecte sunt tratate doar vreo 2 probleme din acest vaaaaaaasssst contract
raman la parerea mea ca sunt doar SUBIECTE POSIBILE !
dupa aceasta nevinovata opinie , as dori sa-mi spuna si mie cineva cum decurge acest examen (de la cap la coada ) . am auzit ceva de teste grila?! si dupa data de 24.11.2004 ce vine ? cand este urmatoarea data de examen ... sau toate intr-o zi .....si cat timp ai la dispozitie la proceduri si chestii de genul acesta care ma macina neintrerupt avand in vedere ca sunt novice ....
astept raspunsuri nu altceva............
raman la parerea mea ca sunt doar SUBIECTE POSIBILE !
dupa aceasta nevinovata opinie , as dori sa-mi spuna si mie cineva cum decurge acest examen (de la cap la coada ) . am auzit ceva de teste grila?! si dupa data de 24.11.2004 ce vine ? cand este urmatoarea data de examen ... sau toate intr-o zi .....si cat timp ai la dispozitie la proceduri si chestii de genul acesta care ma macina neintrerupt avand in vedere ca sunt novice ....
astept raspunsuri nu altceva............

Nu stiu daca ati vazut, dar la subiectele de la organizarea activitatii, apar subiecte ce nu sunt tratate in Lege, ci mai degraba in Statut, asta in conditiile in care Statutul nu se afla printre materialele bibliografice... Iar de Codul deontologic nici nu mai vorbesc.
Intrebarea e noi putem trata subiectele si prin prisma Statutului?
Oricum mi se pare bizar..
Intrebarea e noi putem trata subiectele si prin prisma Statutului?
Oricum mi se pare bizar..
Nu cred ca se obosea nimeni sa faca o asa mandrete de lista cu subiecte pentru a exemplifica "doar" cateva dintre ele. In plus, mi se pare ca tot ceea ce e important e trecut in subiecte. E normal sa ai la bibliografie tot pt. a-ti forma o privire de anasamblu. Dar miros un examen mai greu ca in alti ani. Sper sa ma insel.