In situatia in care o firma isi editeaza catalogul produselor proprii si doreste sa insereze in acesta si reproduceri ale unor produse ale clientilor sai este nevoie de acordul acestora din urma?
Multumesc
reproducere fotografii
Momentan nu-l am la dispozitie... iti promit ca am sa caut acea prevedere care impune acest lucru... Solutia pe care ti-am indicat-o o stiu de la un coleg de breasla foarte bun prieten care a trecut prin asa ceva...
Fiecare producator are drept de proprietate asupra produselor sale, anume ma refeer la schite, fotografii, manuale de utilizare, etc.
Cel mai sanatos este sa fotografieze produsele sale cu sigla firmei inscriptionata pe ele....
Fiecare producator are drept de proprietate asupra produselor sale, anume ma refeer la schite, fotografii, manuale de utilizare, etc.
Cel mai sanatos este sa fotografieze produsele sale cu sigla firmei inscriptionata pe ele....
[quote="michell"]Momentan nu-l am la dispozitie... iti promit ca am sa caut acea prevedere care impune acest lucru... Solutia pe care ti-am indicat-o o stiu de la un coleg de breasla foarte bun prieten care a trecut prin asa ceva...
Cel mai sanatos este sa fotografieze produsele sale cu sigla firmei inscriptionata pe ele....[/quote]
Si, in acest caz, care este diferenta?
Multumesc pentru ajutor
Cel mai sanatos este sa fotografieze produsele sale cu sigla firmei inscriptionata pe ele....[/quote]
Si, in acest caz, care este diferenta?
Multumesc pentru ajutor