Solutii pentru un om disperat

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
ac_bogdan

Solutii pentru un om disperat

Post by ac_bogdan » 16 Jun 2008, 11:51

Povestea este in felul urmator.
In 2005 am girat cu garsoniera pe fostul meu patron pentru un credit la coop Moldova in valoare de 425 mil. La ora aceea mi s-a spus ca pentru 3 luni si dupa ce achita imi scoate casa de sub ipoteca. Mai tarziu adica foarte tarziu am aflat ce era vorba de fapt despre o linie de credit.
Situatia a facut ca creditul sa nu se achite la termenul prevazut si prin urmare din cinci acte aditionale am semnat doar doua , acte care prevedeau prelungirea liniei de credit precum si a termenului de achitare.
pana la urma creditul nu s-a achitat. Mie mi s-a spus ca da.
Ma trezesc cu citatie de la coop moldova care imi cere sa achit creditul care ajunse intre timp la valoarea de aproape 700 mil.
In fine s-a ajuns la executare silita. patronul meu a dat faliment, am depus contestatie la executare silita dar trebuia sa depun si o cautiune si nu am avut banii astia. A avut loc licitatia, nu s-a prezentat nimeni, garsoniera a fost adjudecata Cooperativei de credit prin lichidator, intrucat Coop moldova s-a ainchis sau s-a transformat in institutie bancara sau ceva de genul asta.
Zilele acestea am primit o citatie prin care se comunica faptul ca imobilul a fost intabulat la lichidator am 5 zile sa ... nu stiu exact ce inseamna... si mai am 15 zile sa contest intabularea.
Mentionez ca banii nu i-am folosi eu, fostul patron a fost executat zilit de alte banci si i-au luat casele si masinile si practic nu are cu ce sa ma ajute.
Va rog, ajutati-ma cu o solutie cu orice, va rog!

liloo

Post by liloo » 21 Jun 2008, 10:00

Singurul sfat pe care ti-l pot da este ca alta data cand mai inchei acte juridice care iti pot afecta in mod serios drepturile, sa consulti un avocat.
Imi pare rau de situatia in care esti dar este cam tarziu sa ceri sfaturi.

Post Reply