Povestea este in felul urmator.
In 2005 am girat cu garsoniera pe fostul meu patron pentru un credit la coop Moldova in valoare de 425 mil. La ora aceea mi s-a spus ca pentru 3 luni si dupa ce achita imi scoate casa de sub ipoteca. Mai tarziu adica foarte tarziu am aflat ce era vorba de fapt despre o linie de credit.
Situatia a facut ca creditul sa nu se achite la termenul prevazut si prin urmare din cinci acte aditionale am semnat doar doua , acte care prevedeau prelungirea liniei de credit precum si a termenului de achitare.
pana la urma creditul nu s-a achitat. Mie mi s-a spus ca da.
Ma trezesc cu citatie de la coop moldova care imi cere sa achit creditul care ajunse intre timp la valoarea de aproape 700 mil.
In fine s-a ajuns la executare silita. patronul meu a dat faliment, am depus contestatie la executare silita dar trebuia sa depun si o cautiune si nu am avut banii astia. A avut loc licitatia, nu s-a prezentat nimeni, garsoniera a fost adjudecata Cooperativei de credit prin lichidator, intrucat Coop moldova s-a ainchis sau s-a transformat in institutie bancara sau ceva de genul asta.
Zilele acestea am primit o citatie prin care se comunica faptul ca imobilul a fost intabulat la lichidator am 5 zile sa ... nu stiu exact ce inseamna... si mai am 15 zile sa contest intabularea.
Mentionez ca banii nu i-am folosi eu, fostul patron a fost executat zilit de alte banci si i-au luat casele si masinile si practic nu are cu ce sa ma ajute.
Va rog, ajutati-ma cu o solutie cu orice, va rog!
Solutii pentru un om disperat