Discutii privind procedura penala
-
mariusms
Baltazar wrote:Luc4s wrote:Si cine il ghideaza pe om cand da declaratia?

adica cine-i dicteaza...

Da asa se intampla, chiar dicteaza.
Am doua intrebari pentru dl politist Luc4s:
-daca se face plangere penala, cum poate sa claseze politistul?
-in fata cui se subordoneaza politistul, procurorului sau sefului, daca avem o plangere penala?
Din Codul de procedura penala reiese cu totul altfel decat practica viciata invocata de dl Luc4s.
-
mariusms
intarsia_m wrote:
credeti ca imi va putea creea probleme plangerea lui ?[/quote]
In mod normal raspunsul este nu. Pastreaza o copie a inregistrarii video.
-
denominatus
intarsia_m wrote:
MENTIONEZ CA NU AM FORTAT INCUIETOAREA MASINII LUI CI AM DESCHIS CU CHEIA DE LA MASINA MEA CACI S-A POTRIVIT FIIND AMNDOUA DACII
cum calificati cheia?

-
mariusms
Putem spune de cheie mincinoasa la furtul calificat. Dar aici omul avea nevoie de spatiu ca sa-si scoata masina. Deci nu are importanta calificarea cheii. Eu ii spargeam geamul.

-
leustean
Insusi faptul ca te racaie aceasta chestiune este o problema.
Dar sa speram ca va ramane singura.
Cu siguranta, indraznesc sa spun.
Te vei prezenta probabil pentru declaratii (daca a facut plangere la politie) si nervii aferenti iti vor fi de-ajuns.
Asta e : ai intrat in bucluc.
Povestea ta, daca nu ar fi atat de reala, ar putea fi incadrata cu succes la categoria umor negru.
Pana la urma, supararea colegului provine din faptul ca seful l-a sanctionat.
Dar poate nu atat de rau incat sa mearga la Politie.
-
leustean
Denominatus wrote:intarsia_m wrote:
MENTIONEZ CA NU AM FORTAT INCUIETOAREA MASINII LUI CI AM DESCHIS CU CHEIA DE LA MASINA MEA CACI S-A POTRIVIT FIIND AMNDOUA DACII
cum calificati cheia?

Si inca un amanunt : daca era noapte (adica 4 A.M.)?...

-
denominatus
mariusms wrote: Eu ii spargeam geamul.

Eu ii scriam pe portiera cu cheia mincinoasa cam asa: "Popescule, ce gluma buna... Ti-as fi lasat un bilet in parbriz, dar n-am avut pix la indemana. "

-
denominatus
leustean wrote: Si inca un amanunt : daca era noapte (adica 4 A.M.)?...

Daca era noapte, ii scoteam o roata, ii dadeam foc la cauciuc, ca sa am lumina destula sa-i scriu pe portiera

-
Samurai
Tu esti genul care dadea beep la pompieri.
-
denominatus
nu, ca n-am mobil, ca daca as fi avut, l-as fi sunat pe popescu sa vina cu lanterna ca sa-i scriu pe usa...

-
denominatus
intarsia wrote:credeti ca imi va putea creea probleme plangerea lui ?
probleme? nu... doar neplaceri, adica drumuri pana la politie, din cand in cand, etc.
-
luc4s
mariusms wrote:intarsia_m wrote:
credeti ca imi va putea creea probleme plangerea lui ?
In mod normal raspunsul este nu. Pastreaza o copie a inregistrarii video.[/quote]
Marius, daca vine de la parchet cu numar de penal se da solutie corespunzatoare, care e aprobata sau infirmata de procuror.
Daca vine la politie pt a depune plangere si i se da rezolutie pt numar intern de catre sef, nu se mai merge pt numar unic la parchet.

-
mariusms
Luc4s wrote:
Marius, daca vine de la parchet cu numar de penal se da solutie corespunzatoare, care e aprobata sau infirmata de procuror.
Daca vine la politie pt a depune plangere si i se da rezolutie pt numar intern de catre sef, nu se mai merge pt numar unic la parchet.

Auzi, tu nu intelegi sau te faci ca nu intelegi? NUP-ul il da domnu procuror.
-
mariusms
Denominatus wrote:mariusms wrote: Eu ii spargeam geamul.

Eu ii scriam pe portiera cu cheia mincinoasa cam asa: "Popescule, ce gluma buna... Ti-as fi lasat un bilet in parbriz, dar n-am avut pix la indemana. "

Ca sa scot harbul din viteza, de aceea spargeam geamul.
Tu pentru ce-i scriai pe portiera? Ca sa-i arati ca ti-a placut gluma?

-
kiddy
Dupa ce am urmarit raspunsurile dvs, stimati colegi, concluzionez ca mesajele trebuiau sa apara la rubrica " DIVAGATII ", desigur cu exceptia victimei care se streseaza, de inteles de altfel, dar DEGEABA.
Eu nu cred ca a depus individul plangere la politie....oare supraevaluez fiinta umana si intelecul sau ??? 8O