Impins masina in parcarea fabricii

Discutii privind procedura penala
intarsia_m

Impins masina in parcarea fabricii

Post by intarsia_m » 13 Oct 2006, 20:06

Buna Seara

am o problema care ma macina si am apelat la motoarele de cautare unde am nimerit peste acest forum minunat
iar cu aceasta ocazie tin sa multumesc celor care l-au creat

dar sa va spun despre ce este vorba

LOCUL ACTIUNII

totul s-a petrecut in incinta fabricii la care lucrez,deci s-a petrecut pe propietatea fabricii

ACTIUNEA

-un coleg de servici parcheaza cu intentie masina lui la o distanta de 10 cm de masina mea ........

-cand am vrut sa ies la ora 4 am constatat ca nu pot intra in masina deoarece era blocata de masina colegului desi avea loc sa parcheze si un tir in incinta fabricii

-pentru mine era clar ca era vorba de o gluma asha ca am decis sa astept 10 minute in curtea fabricii pana apara olegul sa isi mute masina

-acest lucru nu s-a mai intamplat(nu a mai aparut sa isi mute masina) si am deschis portiera lui ....am scos masina lui din viteza si am impins-o vreo 5 metri in fata astefel incat sa pot iesi !

-a doua zi el mi-a zis ca a facut reclamatie la politie ca i-am deschis masina si am impins-o si am sa ma trezesc cu citatie acasa !!!!!

-am ramas foarte surprins de atitudinea lui si am mers si am informat directorul despre incidentul petrecut !!!.......

-Directorul a vizionalizat pe camera vide incidentul si a constatat ca ,colegul meu a parcat cu intentie in acest fel masina si a decis sa ii aplice o sanctiune de ordine interioara ......

INTREBAREA MEA ESTE URMATOARE?

CE POT PATI DIN ACEST INCIDENT ?

POT FI ACUZAT DE CE?

PATRUNDERE IN MASINA PERSONALA A CUIVA?

POT FI ACUZAT DACA MA DA IN JUDECATA DE CEVA?

POLITIA PROBABIL CA TREBUIE SA VINA LA FIRMA SA CEARA INREGISTRAREA CARE A FOST FACUTA CU CAMERA DE SUPRAVEGHEAT PT A SE PUTEA CONFIRMA CELE SPUSE DE EL .......CACI A SPUS LA POLITIE CA SUNT CAMERELE SI SE PPOATE PROBA DECLARATIA LUI

MENTIONEZ CA NU AM FORTAT INCUIETOAREA MASINII LUI CI AM DESCHIS CU CHEIA DE LA MASINA MEA CACI S-A POTRIVIT FIIND AMNDOUA DACII

MULTUMESC ANTICIPAT EVENTUALELOR RASPUNSURI

sunt un pic stresat caci nu am avut in viata mea o invitatie la politie sunt un om onest si nu stiu ce repercursiuni ar putea avea plangerea lui la politie

mariusms

Post by mariusms » 13 Oct 2006, 20:36

Nu are ce sa ti se intample.

luc4s

Post by luc4s » 13 Oct 2006, 21:20

Cred ca si la plangerea lui i-a dat numar de lucrare generala :)

mariusms

Post by mariusms » 13 Oct 2006, 21:58

Sigur s-a inregistrat plangerea, ca toate plangerile. Numai ca nu vad nicio infractiune in speta si se va da nup.

denominatus

Post by denominatus » 14 Oct 2006, 05:13

Trage-ti o copie dupa inregistrarea video, s-ar putea sa-ti vina handy.
Ce te faci daca zice la politie ca i-a disparut ceva mic si de valoare din masina?
Intrebare intrebatoare: cum ai intrat tu in masina lui? o lasase descuiata?

kinga

Re: Impins masina in parcarea fabricii

Post by kinga » 14 Oct 2006, 08:23

intarsia_m wrote:

MENTIONEZ CA NU AM FORTAT INCUIETOAREA MASINII LUI CI AM DESCHIS CU CHEIA DE LA MASINA MEA CACI S-A POTRIVIT FIIND AMNDOUA DACII

intarsia_m

Post by intarsia_m » 14 Oct 2006, 11:37

Denominatus wrote:Trage-ti o copie dupa inregistrarea video, s-ar putea sa-ti vina handy.
Ce te faci daca zice la politie ca i-a disparut ceva mic si de valoare din masina?
Intrebare intrebatoare: cum ai intrat tu in masina lui? o lasase descuiata?
nu am fortat usa lui sau sa o distrug ci pur si simplu am deschis cu cheia de la masina mea!

DAR in cazul acesta probabil ca va trebui sa si probeze acuzatia de furt! (daca ar fi spus asha ceva la politie )

si de pe camera firmei se vede clar ca nu era nici un martor!.in preajma ..iar din inregistrare nu se poate deduce ! daca am luat sau nu ceva din masina

luc4s

Post by luc4s » 14 Oct 2006, 19:11

mariusms wrote:Sigur s-a inregistrat plangerea, ca toate plangerile. Numai ca nu vad nicio infractiune in speta si se va da nup.
La plangeri dintr-astea, chiar daca sesizeaza vreo infractiune, nu se da din prima numar de penal :)
Doar sa vina cu numar de penal de la parchet.
Denominatus wrote:
Ar avea o proba doar daca ar putea dovedi ca inainte de a intra intarsia in masina era bunul iar dupa ce a mutat masina nu mai era, in conditiile in care nu s-a apropiat nimeni de masina.

mariusms

Post by mariusms » 14 Oct 2006, 19:53

Intai vor fi sau nu acte premergatoare , intr-un dosar cu nr ......./P/........ Am vazut si noi dintr-astea destule, nu te mai da rotund. Oricum NUP-ul il da procurorul nu voi. :razz:
Se vede clar din film ca a intrat in masina celuilalt ca sa faca loc masinii lui sa treaca. Daca a parcat special masina, atunci sugerez sa se contraatace cu o plangere pentru denunt calomnios. :evil:

corect

Post by corect » 14 Oct 2006, 23:27

mariusms wrote:Se vede clar din film ca a intrat in masina celuilalt ca sa faca loc masinii lui sa treaca.
Ai vazut filmul maestre?
Trimite-mi-l si mie, te rog!Ms. :mrgreen:

mariusms

Re: Impins masina in parcarea fabricii

Post by mariusms » 15 Oct 2006, 00:23

intarsia_m wrote: ..........................................................................................................
ACTIUNEA

-un coleg de servici parcheaza cu intentie masina lui la o distanta de 10 cm de masina mea ........

-cand am vrut sa ies la ora 4 am constatat ca nu pot intra in masina deoarece era blocata de masina colegului desi avea loc sa parcheze si un tir in incinta fabricii

-pentru mine era clar ca era vorba de o gluma asha ca am decis sa astept 10 minute in curtea fabricii pana apara olegul sa isi mute masina

-acest lucru nu s-a mai intamplat(nu a mai aparut sa isi mute masina) si am deschis portiera lui ....am scos masina lui din viteza si am impins-o vreo 5 metri in fata astefel incat sa pot iesi !

-a doua zi el mi-a zis ca a facut reclamatie la politie ca i-am deschis masina si am impins-o si am sa ma trezesc cu citatie acasa !!!!!

-am ramas foarte surprins de atitudinea lui si am mers si am informat directorul despre incidentul petrecut !!!.......

-Directorul a vizionalizat pe camera vide incidentul si a constatat ca ,colegul meu a parcat cu intentie in acest fel masina si a decis sa ii aplice o sanctiune de ordine interioara ......
.........................................................................................................
Nu am vazut filmul, dar am citit cartea. :grin:

Samurai

Post by Samurai » 15 Oct 2006, 07:31

Din cate vad eu, colegul nu era suparat ca i s-ar fi luat ceva din masina ci ca i-ai dat masina la o parte. Nici nu cred ca s-a dus la politzie.

luc4s

Post by luc4s » 15 Oct 2006, 11:19

mariusms wrote:Intai vor fi sau nu acte premergatoare , intr-un dosar cu nr ......./P/........ Am vazut si noi dintr-astea destule, nu te mai da rotund. Oricum NUP-ul il da procurorul nu voi. :razz:
Se vede clar din film ca a intrat in masina celuilalt ca sa faca loc masinii lui sa treaca. Daca a parcat special masina, atunci sugerez sa se contraatace cu o plangere pentru denunt calomnios. :evil:
Se poate da numar de lucrare generala, care se claseaza printr-un simplu raport, aprobat de sef.
Si eu am vazut dintr-astea destule. :wink:
Daca vine de la parchet, are intr-adevar nr de penal, dar solutia e data de procuror nu neaparat dupa propunerea politistului(cu toate ca trebuie sa argumenteze destul de solid de ce nu accepta solutia propusa si dispune alta solutie :) ), ci dupa actele existente la dosar.
Iar audierile de cine oare sunt facute? :-P
Si cine il ghideaza pe om cand da declaratia? :mrgreen:

Baltazar

Post by Baltazar » 15 Oct 2006, 11:24

Luc4s wrote:Si cine il ghideaza pe om cand da declaratia? :mrgreen:
adica cine-i dicteaza... :-D

intarsia_m

Post by intarsia_m » 15 Oct 2006, 11:26

Luc4s wrote:
mariusms wrote:Intai vor fi sau nu acte premergatoare , intr-un dosar cu nr ......./P/........ Am vazut si noi dintr-astea destule, nu te mai da rotund. Oricum NUP-ul il da procurorul nu voi. :razz:
Se poate da numar de lucrare generala, care se claseaza printr-un simplu raport, aprobat de sef.
Si eu am vazut dintr-astea destule. :wink:
Daca vine de la parchet, are intr-adevar nr de penal, dar solutia e data de procuror nu neaparat dupa propunerea politistului(cu toate ca trebuie sa argumenteze destul de solid de ce nu accepta solutia propusa si dispune alta solutie :) ), ci dupa actele existente la dosar.
Iar audierile de cine oare sunt facute? :-P
Si cine il ghideaza pe om cand da declaratia? :mrgreen:
credeti ca imi va putea creea probleme plangerea lui ?

Post Reply