p.s. Pt. colegul de forum leustean@...nu ma baga in seama am divagat oleaca... cred ca de la rationament mi se trage...

In rest sa auzim de bine!
Pisici ...s-a terminat????mariuca wrote:Nu am mai ras de mult asa ......dupa ce am citit ce ati scris!
p.s. Pt. colegul de forum leustean@...nu ma baga in seama am divagat oleaca... cred ca de la rationament mi se trage...![]()
In rest sa auzim de bine!
deci ramane cum am stabilit....si eu prefer portocalele.....JOJO wrote:Cred cu tarie ca ANA ARE PORTOCALE, a incheiat un contract de vanzare cumparare (cu clauza de intretinere), adevarat, sub semnatura privata, insa cu data certa.
Ce, nu ma credeti? Contractul a fost perfectat la cabinetul meu, fac doar copy/paste si veti vedea ca da, Mosul Craciun este parte in contract, are calitatea de intretinut si a instrainat dreptul sau de proprietate asupra tuturor portocalelor, culese sau neculese.
La noi toti stiu ca nu doar are Ana, mai mult de atat, doar Ana are portocale. Asadar.
Mi-a spus Mosu mie, ca lui procuroru nu-i aduce mere.![]()
Daca as sti sa fac o ciorba buna, sigur as folosi leusteanu, dar pentru ca radem si glumim da de o ciorba buna nu ne batem niciodata joc, mai curand citesc rationamentele halucinogene ale lui Leustean, care imi vindeca petele aparute pe piele cauzate de sistemul ticaloshit. Si de magistratii frustrati.
Mi-e drag si bine sa-l aud pe Leustean, sper totusi sa nu ajunga vreodata sa judece in halat...![]()
![]()
Vazandu-te intr-o atat de grava eroare, se impune indreptarea.Yran wrote:Leustean in combinatie cu telina&....mmm &....efect garantat , zic unii/unele (dar nu in ciorba)
Denominatus wrote:JOJO wrote:LexLegis wrote:Mai da unde e fanfan?fanfan isi cauta laleaua
Users browsing this forum: No registered users and 20 guests