TEST DE RATIONAMENT LOGIC

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
mariuca

Post by mariuca » 14 Sep 2006, 19:31

Nu am mai ras de mult asa ... :-D ...dupa ce am citit ce ati scris!

p.s. Pt. colegul de forum leustean@...nu ma baga in seama am divagat oleaca... cred ca de la rationament mi se trage... :oops:

In rest sa auzim de bine!

kinga

Post by kinga » 14 Sep 2006, 19:47

mariuca wrote:Nu am mai ras de mult asa ... :-D ...dupa ce am citit ce ati scris!

p.s. Pt. colegul de forum leustean@...nu ma baga in seama am divagat oleaca... cred ca de la rationament mi se trage... :oops:

In rest sa auzim de bine!
Pisici ...s-a terminat????
io tocmai vroiam sa postez o reteta de ciorba..... :grin: :grin: :grin:

PS
Leustean ..mea culpa... :oops: :oops: :oops:

kinga

Post by kinga » 14 Sep 2006, 20:20

pupici ..multe..... :-D :-D :-D

PS
:cafea: :cafea: :cafea: :cafea:

jojo

Post by jojo » 14 Sep 2006, 20:27

Cred cu tarie ca ANA ARE PORTOCALE, a incheiat un contract de vanzare cumparare (cu clauza de intretinere), adevarat, sub semnatura privata, insa cu data certa.
Ce, nu ma credeti? Contractul a fost perfectat la cabinetul meu, fac doar copy/paste si veti vedea ca da, Mosul Craciun este parte in contract, are calitatea de intretinut si a instrainat dreptul sau de proprietate asupra tuturor portocalelor, culese sau neculese.

La noi toti stiu ca nu doar are Ana, mai mult de atat, doar Ana are portocale. Asadar.

Mi-a spus Mosu mie, ca lui procuroru nu-i aduce mere. :mrgreen:

Daca as sti sa fac o ciorba buna, sigur as folosi leusteanu, dar pentru ca radem si glumim da de o ciorba buna nu ne batem niciodata joc, mai curand citesc rationamentele halucinogene ale lui Leustean, care imi vindeca petele aparute pe piele cauzate de sistemul ticaloshit. Si de magistratii frustrati.

Mi-e drag si bine sa-l aud pe Leustean, sper totusi sa nu ajunga vreodata sa judece in halat... :skul: :skul: :skul:

kinga

Post by kinga » 14 Sep 2006, 20:42

JOJO wrote:Cred cu tarie ca ANA ARE PORTOCALE, a incheiat un contract de vanzare cumparare (cu clauza de intretinere), adevarat, sub semnatura privata, insa cu data certa.
Ce, nu ma credeti? Contractul a fost perfectat la cabinetul meu, fac doar copy/paste si veti vedea ca da, Mosul Craciun este parte in contract, are calitatea de intretinut si a instrainat dreptul sau de proprietate asupra tuturor portocalelor, culese sau neculese.

La noi toti stiu ca nu doar are Ana, mai mult de atat, doar Ana are portocale. Asadar.

Mi-a spus Mosu mie, ca lui procuroru nu-i aduce mere. :mrgreen:

Daca as sti sa fac o ciorba buna, sigur as folosi leusteanu, dar pentru ca radem si glumim da de o ciorba buna nu ne batem niciodata joc, mai curand citesc rationamentele halucinogene ale lui Leustean, care imi vindeca petele aparute pe piele cauzate de sistemul ticaloshit. Si de magistratii frustrati.

Mi-e drag si bine sa-l aud pe Leustean, sper totusi sa nu ajunga vreodata sa judece in halat... :skul: :skul: :skul:
deci ramane cum am stabilit....si eu prefer portocalele..... :mrgreen: :mrgreen:..dar cu leustean....

Yran

Post by Yran » 14 Sep 2006, 22:06

Eu cred ca leusteanul isi pierde proprietatile prin fierbere(conform unui rationament logic)
Leustean in combinatie cu telina&....mmm &....efect garantat , zic unii/unele (dar nu in ciorba)

Samurai

Post by Samurai » 15 Sep 2006, 07:31

Gata lupta? Ati dat o fuga la popota?

jojo

Post by jojo » 15 Sep 2006, 16:00

Yran wrote:Leustean in combinatie cu telina&....mmm &....efect garantat , zic unii/unele (dar nu in ciorba)
Vazandu-te intr-o atat de grava eroare, se impune indreptarea.
Telina, intr-adevar intareste caracterul si recomand cu prietenie unora, insa combinatia Leustean/telina este psihic/fizic/chimic incompatibila.

Asculta tu de o profesionista. 8)

@Samurai
Da tu cu cine votezi?

jojo

Post by jojo » 16 Sep 2006, 05:26

LexLegis wrote:Mai da unde e fanfan?
:?:

denominatus

Post by denominatus » 16 Sep 2006, 20:36

JOJO wrote:
:grin: fanfan isi cauta laleaua :-D

denominatus

Post by denominatus » 16 Sep 2006, 20:38

sau daca fanfan e (cu diacritice) fanfan, poate ca lichdeaza ceva din stoc :lol:
(vand fan, vand fan... )

jojo

Post by jojo » 16 Sep 2006, 21:21

Denominatus wrote:[ :grin: fanfan isi cauta laleaua :-D
:-D :-D :-D
Adica tulipanele?

Da cu contestatia cum e?
Lasa Fanfane, ca daca nu, nu...buna-i si avocatura.

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 18 Sep 2006, 08:24

Denominatus wrote:
JOJO wrote:
:grin: fanfan isi cauta laleaua :-D
:-D :-D :-D
putin mai ocupat acum in septembrie ca au navalit termenele la dosare...ca de, a fost vacanta...

contestatia e "Pa", asa ca nu mai ramane decat "si anul viitor"...s-au mai schimbat treburile pe la birou, mi-am mai schimbat si eu modul de abordare a problemelor... o sa revin si eu mai in forta pe forum...sa treaca si saptamana asta...sa auzim de bine...iar cei care au sustinut si ultimele probe la inm sa va auzim ca ati reusit...va tin pumnii, bafta multa! :lol:

LexLegis

Post by LexLegis » 18 Sep 2006, 08:45

Ne vedem la anu fanfan! :grin:

Post Reply