noi modificari ale CPP

Discutii privind procedura penala
Post Reply
Kihgri

noi modificari ale CPP

Post by Kihgri » 12 Sep 2006, 10:19

oare chiar nu e posibil sa se ia o data atitudine fata de incapabilii care scot modificari si paramodificari la proaspetele modificari ale diferitelor acte nornmative!!!!!!!!!!!

am 2 saptamani de cand mi-am luat CPP modificat si acum constat ca astora li s-a s....t sa mai faca niste "codite la" CPP
sunt niste cretini
iti vine sa o iei razna, sa pleci dracului din tara asta de tot rahatul !

Kihgri

Post by Kihgri » 12 Sep 2006, 11:19

scuze pt iesire
stii cineva cand intra in vigoare ordonanta asta, 60/2006 pt ca pe avocat net nu scrie nimic legat de asta

krisstina

Post by krisstina » 12 Sep 2006, 11:33

In Monitorul Oficial nr. 764 din 7 septembrie 2006 a fost publicata Ordonanta de urgenta nr. 60/2006 pentru modificarea si completarea Codului de procedura penala, precum si pentru modificarea altor legi.
Dispozitiile privind obligatia de a purta permanent un sistem electronic de supraveghere vor intra in vigoare la 1 iulie 2007 (art.III).

Kihgri

Post by Kihgri » 12 Sep 2006, 12:47

si restul dispozitiilor?
multumesc

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 12 Sep 2006, 15:02

si restul dispozitiilor (care sunt putin si se refera la suspendarea pana la 31.03.2007 a prevederilor referitoare la obligativitatea efectuarii raportului de evaluare de catre serviciul de probatiune in cauzele cu minori) au intrat in vigoare pe 7.09, in ziua cand s-au publicat in monitor ca asa zice la legea cu tehnica legislativa.

Kihgri

Post by Kihgri » 12 Sep 2006, 22:05

attorneyatlaw wrote:si restul dispozitiilor (care sunt putin si se refera la suspendarea pana la 31.03.2007 a prevederilor referitoare la obligativitatea efectuarii raportului de evaluare de catre serviciul de probatiune in cauzele cu minori) au intrat in vigoare pe 7.09, in ziua cand s-au publicat in monitor ca asa zice la legea cu tehnica legislativa.

nu mi se par putine modificarile
sunt modificari si la competenta
se introduc noi articole referitoare la o noua forma de inlocuire a masurilor preventive sub forma tratamentului medical sub paza permanenta

vorbim de acelasi act normativ?

justmailme

Post by justmailme » 27 Sep 2006, 11:31

Stie cineva daca s-a modificat competenta in ce priveste solutionarea plangerilor impotriva notarilor publici? Nu mai e de competenta parchetelor de pe langa curtile de apel?
Daca da, imi puteti indica si sediul materiei, act normativ, articol?
Multumesc.

Post Reply