oare chiar nu e posibil sa se ia o data atitudine fata de incapabilii care scot modificari si paramodificari la proaspetele modificari ale diferitelor acte nornmative!!!!!!!!!!!
am 2 saptamani de cand mi-am luat CPP modificat si acum constat ca astora li s-a s....t sa mai faca niste "codite la" CPP
sunt niste cretini
iti vine sa o iei razna, sa pleci dracului din tara asta de tot rahatul !
noi modificari ale CPP
In Monitorul Oficial nr. 764 din 7 septembrie 2006 a fost publicata Ordonanta de urgenta nr. 60/2006 pentru modificarea si completarea Codului de procedura penala, precum si pentru modificarea altor legi.
Dispozitiile privind obligatia de a purta permanent un sistem electronic de supraveghere vor intra in vigoare la 1 iulie 2007 (art.III).
Dispozitiile privind obligatia de a purta permanent un sistem electronic de supraveghere vor intra in vigoare la 1 iulie 2007 (art.III).
si restul dispozitiilor (care sunt putin si se refera la suspendarea pana la 31.03.2007 a prevederilor referitoare la obligativitatea efectuarii raportului de evaluare de catre serviciul de probatiune in cauzele cu minori) au intrat in vigoare pe 7.09, in ziua cand s-au publicat in monitor ca asa zice la legea cu tehnica legislativa.
attorneyatlaw wrote:si restul dispozitiilor (care sunt putin si se refera la suspendarea pana la 31.03.2007 a prevederilor referitoare la obligativitatea efectuarii raportului de evaluare de catre serviciul de probatiune in cauzele cu minori) au intrat in vigoare pe 7.09, in ziua cand s-au publicat in monitor ca asa zice la legea cu tehnica legislativa.
nu mi se par putine modificarile
sunt modificari si la competenta
se introduc noi articole referitoare la o noua forma de inlocuire a masurilor preventive sub forma tratamentului medical sub paza permanenta
vorbim de acelasi act normativ?