Metode si modalitati de a rezolva grila.Atitudinea e totul!?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 20 Aug 2006, 11:28

Octavia wrote:Ascultati un auditor: decat sa va laudati atat unii pe altii mai bine puneti mana pe carte si invatati! :evil: Statul pe forum, daca nu aveti ceva de intrebat sau la ceva de raspuns, este pierdere de timp! Timpul alocat invatatului sau recreatului in pauzele de invatat! :roll: Cum bine a zis cineva de pe aici: cati intra dintre cei care stau pe forum? :fluierat:
iti cam dau dreptate

Octavia

Post by Octavia » 20 Aug 2006, 19:03

Va multumesc ... celor care au inteles ce vreau sa spun! Nu am crezut ca o sa para ca am o atitudine "superioara" dar e dreptul meu sa-mi spun parerea: din 15 raspunsuri , unul singur are legatura cu subiectul creat de Serpico77, cel dat de LexLegis. In rest.... :roll: Spor la invatat oricum tuturor! :)

Mili

Post by Mili » 06 Sep 2006, 15:46

Octavia wrote:Bravo tie, Pufulet! Eu as previzualiza mesajele inainte de a le trimite! :fluierat: ! Si atunci , daca esti atat de bun(a) ne vedem la anul , prin institut! Eventual la o :cafea: ! Bafta la toti! ( sa nu ziceti ca sunt rea :twisted: )
Octavia wrote::-? Superioara :?: Un singur argument pt atitudinea mea (normala) Si mai ales sunt aceeasi oameni! :oops:
Si tu, Octavia, ar trebui sa "previzualizezi mesajele inainte de a le trimite", chiar de 5 ori dupa ce faci altora observatie...
Aici chiar nu ai dat dovada de superioritate, dimpotriva. :-?

Post Reply