Metode si modalitati de a rezolva grila.Atitudinea e totul!?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
serpico77

Metode si modalitati de a rezolva grila.Atitudinea e totul!?

Post by serpico77 » 19 Aug 2006, 11:18

Sunt unul dintre cei care au dat anul trecut si a facut 70 de grile. Multe dintre ele le-am gresit din cauza neatentiei ( necitit pana la capat ). Motiv pt care consider ca fiind importanta atitudinea din timpul examenului, metodele si mijloacele folosite in analiza grilelor.Propun sa discutam despre acest lucru, deoarece exista riscul sa stii materia si totusi sa gresesti.
Incep cu o intrebare: Daca raspunsul este incomplet dar adevarat este valabil? De exemplu: Omorul se savarseste prin actiune. El se poate savarsi si prin inactiune. Ar fi valabila prima varianta daca ar fi grila? Acesta fiind doar un exemplu banal...Astept parerile voastre! :)

LexLegis

Post by LexLegis » 19 Aug 2006, 11:30

Eu zuc , ca e valabil!Atata timp cat restul sunt gresite, chiar daca acesta este icomplet eu zic ca e valabil
In ceea ce priveste metodele si atitudinea parerea mea este urmatoarea:in primul rand emotiile trebuie lasate acasa(moldova, ardeal, dobrogea etc- de pe unde e fiecare :lol: ), trebuie sa fim incarcati cu energie pozitiva si sa nu ne gandim nici o clipa ca nu luam.
In al 2-lea rand grilele trebuie citite cu maxima atentie si pana la capat(sa nu ne repezim "ca schiopu-n carja" :) )- eu marturisesc ca si acum gresesc f multe din cauza neatentiei!Mare dar mare atentie la capcane- pt ca eu cred ca vor fi(dar nu atat de mare incat sa devenim paranoici si sa gresim la cele mai banale grile! :lol: )
Si il al 3-lea rand de ce nu un Doamne ajuta mare inainte de intrarea in sala de concurs! :lol:

arian

Post by arian » 19 Aug 2006, 12:36

lexlegis, tu esti ardelean sau doar foarte tinar? ca imi plac la nebunie optimismul, entuziasmul si energia ta... tine-o tot asa man.

bobocu

Post by bobocu » 19 Aug 2006, 12:42

toata stima pt lex legis
Doamne ajuta sa fie printre aia putini care iau din prima la institut :floare:

LexLegis

Post by LexLegis » 19 Aug 2006, 14:08

Merci mult!Doamne ajuta sa fie bine pt toti cei care ne dorim cu adevarat lucrul asta!Speranta moare ultima....[/b]

Octavia

Post by Octavia » 19 Aug 2006, 17:24

Ascultati un auditor: decat sa va laudati atat unii pe altii mai bine puneti mana pe carte si invatati! :evil: Statul pe forum, daca nu aveti ceva de intrebat sau la ceva de raspuns, este pierdere de timp! Timpul alocat invatatului sau recreatului in pauzele de invatat! :roll: Cum bine a zis cineva de pe aici: cati intra dintre cei care stau pe forum? :fluierat:

krisstina

Post by krisstina » 19 Aug 2006, 17:30

Au fost cativa - destui; adevarat, nu stateau, munceau pe forum.

pufulet

Post by pufulet » 19 Aug 2006, 17:41

Octavia wrote:Ascultati un auditor: decat sa va laudati atat unii pe altii mai bine puneti mana pe carte si invatati! :evil: Statul pe forum, daca nu aveti ceva de intrebat sau la ceva de raspuns, este pierdere de timp! Timpul alocat invatatului sau recreatului in pauzele de invatat! :roll: Cum bine a zis cineva de pe aici: cati intra dintre cei care stau pe forum? :fluierat:
Poate stim materi atat de bine incat nu mai avem nici macar ce repeta :mrgreen:
Problema e ca se poate lua numan max. 100 de puncte si poate noi stim de 110 :-D

Si inca ceva, te-ai gandit ca poate noi facem pauzele de recreat pe forum??? (iar eu in apuze nu muncesc :mrgreen: )

Octavia

Post by Octavia » 19 Aug 2006, 18:38

Bravo tie, Pufulet! Eu as previzualiza mesajele inainte de a le trimite! :fluierat: ! Si atunci , daca esti atat de bun(a) ne vedem la anul , prin institut! Eventual la o :cafea: ! Bafta la toti! ( sa nu ziceti ca sunt rea :twisted: )

gavril

Post by gavril » 19 Aug 2006, 19:21

o sa va intalniti acolo !
poate ca atunci mai lasi din atitudinea ta superioara ? :fluierat:

Octavia

Post by Octavia » 19 Aug 2006, 19:59

:-? Superioara :?: Un singur argument pt atitudinea mea (normala): Vezi titlul subiectului si citeste raspunsurile! :mrgreen: Au oare vreo legatura?? Si asta se intampla la marea majoritate a subiectelor! :| Si mai ales sunt aceeasi oameni! :oops:

kinga

Post by kinga » 19 Aug 2006, 20:07

Octavia wrote:Ascultati un auditor:

:grin: :grin: :grin:

dasefx

Post by dasefx » 19 Aug 2006, 20:48

kinga wrote:
Octavia wrote:Ascultati un auditor:

:grin: :grin: :grin:
:aplauze: :aplauze: :aplauze: :mask:

krisstina

Post by krisstina » 19 Aug 2006, 21:34

De ce va suparati voi cand cineva are dreptate?

kinga

Post by kinga » 19 Aug 2006, 21:37

Care voi????
io ma distrez... da copios....
astept pe KKO ..sa-mi aduca berea si pop cornul....

Post Reply