Problema ridicata de tine a deranjat pentru ca periodic, cineva vine si ne recomanda sa nu mai dam consultatii juridice gratuite.mihai_ielciu wrote:Eu nu am gasit aceasta problema tratata nicaieri si din acest punct de vedere am ridicat discutia.
In general, ne-am pus de acord ca primii care au de castigat din discutiile astea pe teme juridice suntem noi. Asa ca vrem sa continuam in aceeasi forma si eu cel putin, nu stiu daca as fi interesata doar de discutii de genul "cu cine votam ?", "ce parere aveti despre moralitatea judecatorilor?" etc.
Nu zic ca imi displac sau ca nu particip la ele dar categoric nu pentru asta intru pe acest site.
In alta ordine de idei, iti spun sigur ca te-ai exprimat gresit atunci cand ai spus ca nu te cobori la nivelul lui Jus.Poate ai vrut sa spui ca nu poti urca? :P
Referitor la infractiunea prevazuta in art. 25 din Legea nr. 51/1995, pe care cred ca ai analizat-o cu atentie inainte de a pune intrebarea in forum, spune care crezi ca este valoarea sociala ocrotita si in ce mod crezi ca se aduce atingere acestei valori prin discutiile pe teme juridice de pe acest site ?