Avioane, avioane

Vesti de interes.
denominatus

Avioane, avioane

Post by denominatus » 28 Jul 2006, 09:28

Complet, dar complet... nejuridic. :lol: Dar cat de misto :)

http://www.roias.ro/ro/index.htm

orange

Post by orange » 28 Jul 2006, 14:37

Super, denominatus! Dac-as fi in Constanta...

wittmann

Post by wittmann » 28 Jul 2006, 14:42

Chiar imi pare rau ca nu pot merge maine... :( :(

bog28

Post by bog28 » 28 Jul 2006, 14:46

in afara de f-18, saab grippen si MI-24, nu prea ai ce vedea.

mie se pare un show de rable si vechituri. :evil: :evil:

:cafea: :cafea:

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 28 Jul 2006, 16:04

bog, nu ma pricep la avioane, dar cred ca spectacolul e ...zborul in sine.Si in plus, toata lumea se uita ...in sus...

bog28

Post by bog28 » 28 Jul 2006, 16:14

bog, nu ma pricep la avioane, dar cred ca spectacolul e ...zborul in sine
-aaa, pai la ce rable sunt, tu crezi ca mai si zboara ! :grin: :grin:

sau poate ca e un show "retro" :evil: :evil:

denominatus

Post by denominatus » 28 Jul 2006, 18:16

zborul e o poezie, care poate fi scrisa si in metru antic ;-)

ca sa nu mai zic ca minunatiile care inca nu au intrat in serviciu activ au fost proiectate in 81
iar minunatiile care zboara azi au fost proiectate in 70 (su 27) sau chiar 60 (harrier)

mariuca

Post by mariuca » 28 Jul 2006, 20:16

bog28 wrote:in afara de f-18, saab grippen si MI-24, nu prea ai ce vedea.

mdea sigur..te si cred...mai bine spune ca ti-e ciuda ca nu poti sa ajungi sau ca nu locuiesti in C-ta :-D

bog28

Post by bog28 » 28 Jul 2006, 20:32

mai bine spune ca ti-e ciuda ca nu poti sa ajungi sau ca nu locuiesti in C-ta
- de fapt, eu m-am "nascut cu MIGun-21 la ureche" si de 25 de ani il tot vad de fiecare data cum zboara... :grin:

Firtzy

Post by Firtzy » 30 Jul 2006, 01:16

mariuca wrote:
bog28 wrote:in afara de f-18, saab grippen si MI-24, nu prea ai ce vedea.

mdea sigur..te si cred...mai bine spune ca ti-e ciuda ca nu poti sa ajungi sau ca nu locuiesti in C-ta :-D
MIE MI-E.AM MAI VAZUT RABLE DE N ORI,CARE ZBOARA, DAR PARCA TOT NU MA SATUR.POATE ASTA SI E POEZIA??
IN PLUS E CA SI CUM NU TE-AI DUCE SA VEZI FRANTA, PENTRU CA IN AFARA DE MONT BLANC, EIFFEL, SI CEVA ARTA NU ARE MAI NIMIC.
DAR DE VENIT INAPOI PENTRU CE AI VENI:ARCUL DE TRIUMF, PALATUL REGAL SI FETE FRUMOASE?!
MAI ARE ROST??? EU CRED CA DA.

denominatus

Post by denominatus » 31 Jul 2006, 11:25

Impresii...

Italienii au facut o demonstratie de mare clasa. Pana acum n-am mai vazut o formatie asa de stransa si stabila ca a lor. Parca erau legati cu ata unii de altii. Iar intersectarile in formatie au fost ... intense rau. Maiestrie la solo-uri, stall-uri si vrii controlate... un regal. Iar simularea de dogfighting de la sfarsit a fost cireasa de pe tort.

Am auzit de pilotul de pe liniile aeriene ale hong kongului care a fost dat afara findca a facut un looping cu un Boeing 777. :) Dar sa vezi un Spartacus facand o jumatate de immelman e ceva. Cred ca omul merita toate felicitarile.

In rest, cum zicea bog28, in afara de grippen si de F-16, numai vechituri.

Daaaar... dau in scris oricui, ca in carlinga lui F-4F Phantom uiti ca e o vechitura, ca ai aceeasi varsta cu el si te simti cel mai fericit copil din cartier. Ce zic eu cartier?... ;-)
Same for A10 Thunderbolt. ;-)
Au fost cele mai intense 10 minute din vara asta. 8)

Si inca ceva. Intrebati care e cel mai tare fighter, pana si pilotii americani recunosc ca Su-37 este cel mai tare airframe. Mai ales modelul nou, Thrust Vector Control, care e pe vine. :)
De-abia dupa aia pun F22, care zboara, dar nu e fully operational.

Intr-o nota mai putin optimista... Mig-urile 29 stand in biute, cu rezerva de zbor terminata... mai ca-ti vine sa plangi pentru bijuteriile acestea si trista lor soarta.

denominatus

Post by denominatus » 01 Aug 2006, 13:22

V-as da poze, dar cica nu se poate sa uploadez :(

wittmann

Post by wittmann » 01 Aug 2006, 16:01

Denominatus wrote:V-as da poze, dar cica nu se poate sa uploadez :(
De ce?

denominatus

Post by denominatus » 01 Aug 2006, 16:32

ca sintaxa e http//:image.....
si nu C:My pictures....
dar poate nu stiu eu tot... exista vreun... tertip avocatesc ????? :-D :-D

denominatus

Post by denominatus » 01 Aug 2006, 18:19

Image

Cu contributia decisiva a lui Witmann si ajutorul cristinuzzei, fara de care aceasta poza nu ajungea aici.
Vreau de asemenea sa multumesc pe aceasta cale organizatorului spectacolului, pilotilor care au zburat avioanele, mecanicilor care au mecanicit avioanele, betonarilor care au betonat pista, benzinarilor pentru kerosen, vantului pentru durerea mea de masele de a doua zi, guvernului pentru recesiunea economica ce a lovit drastic in fabricile de tesaturi, care au marit preturile la textile si am putut sa ne bucuram de niste fuste extra scurte. (Mai multumim o data vantului, stie el de ce. )

Post Reply