Impresii...
Italienii au facut o demonstratie de mare clasa. Pana acum n-am mai vazut o formatie asa de stransa si stabila ca a lor. Parca erau legati cu ata unii de altii. Iar intersectarile in formatie au fost ... intense rau. Maiestrie la solo-uri, stall-uri si vrii controlate... un regal. Iar simularea de dogfighting de la sfarsit a fost cireasa de pe tort.
Am auzit de pilotul de pe liniile aeriene ale hong kongului care a fost dat afara findca a facut un looping cu un Boeing 777. :) Dar sa vezi un Spartacus facand o jumatate de immelman e ceva. Cred ca omul merita toate felicitarile.
In rest, cum zicea bog28, in afara de grippen si de F-16, numai vechituri.
Daaaar... dau in scris oricui, ca in carlinga lui F-4F Phantom uiti ca e o vechitura, ca ai aceeasi varsta cu el si te simti cel mai fericit copil din cartier. Ce zic eu cartier?...
Same for A10 Thunderbolt.
Au fost cele mai intense 10 minute din vara asta.
Si inca ceva. Intrebati care e cel mai tare fighter, pana si pilotii americani recunosc ca Su-37 este cel mai tare airframe. Mai ales modelul nou, Thrust Vector Control, care e pe vine. :)
De-abia dupa aia pun F22, care zboara, dar nu e fully operational.
Intr-o nota mai putin optimista... Mig-urile 29 stand in biute, cu rezerva de zbor terminata... mai ca-ti vine sa plangi pentru bijuteriile acestea si trista lor soarta.