Probabil ca tot asa elegant iti incepi argumentatiile sau pledoariile, domnule avocatn De unde atata virulenta? A, imi amintesc de prietenia ta cu "JiJi" la care ai pilele. El macar stie sa faca bani.... nu cred ca ar avea ce sa faca cu prietenia ta.Denominatus wrote:hai ca m-ai spart...![]()
![]()
![]()
quote="Denominatus"]"Serios? Ai nu ma-nnebuni!Zi zau si sa-ti cada nasul ca aia e legea avocatilor!
![]()
Probabil ca elocventa specifica avocatilor este o calitate la care inca lucrezi ...";
quote="Denominatus"]De ce am senzatia ca vrei sa spui tocmai din contra?
Ai senzatii gresite.
[/quote]Si nu-ti mai fa tu probleme despre ce-mi aduc eu aminte din facultate sau ce nu-mi mai aduc eu aminte, ca nu-i treaba ta

(Oricum am facut public faptul ca in vremea facultatii am tinut-o din bere-n bere si din chef in bairam... )[/quote]
Nu mai intereseaza istoria vietii tale. Acest forum este destinat discutiilor juridice, daca vrei sa socializezi exista alte situri.
[/quote="Denominatus"]Aici reies 2 idei:
1. Ministrul e avocat pe tabloul incompatibililor;
Nu e nimic ilegal si nu e prima oara. Si Stoica tot avocat a fost. nu intelegem de ce ai simtit nevoia sa circumstantiezi acest aspect.;[/quote]
Folosesti pluralul seniorial sau sunteti mai multi? Sa fiu mai concreta, in cazul in care nu stiai, avocatii care indeplinesc functii incompatible cu profesia, se trec in acel tabel pe perioada in care indeplinesc acele functii. Am scris deja ca este o onoare pentru noi, avocatii sa dam Justitei un Ministru mai ales ca face si treaba buna.
Deci "av. incompatibil" nu e "de rau", cum crezi tu. Avocatii stiu ce spun. Tu poti sa afli, nu te supara!
Te rog sa nu distorsionezi sensul celor scrise de mine. Nu fac politica si nu ma intereseaza decat sa-mi fac meseria pe baze legale fara teama ca ma cerceteza penal la plangrea unor "avocati constitutionali" care nu sunt avocati.
Faptul ca nu stii ce-i cu executarea legii nu ma priveste, asa cum nu ma priveste ironia cu privire la acordul pe care l-am facut cu substantivul Baroul. Din graba de a scrie raspunsul .... e scuzabil.
Daca apreciezi ca as fi agramata... asta e, norocul meu ca am trecut clasa si nu mi-ai fost profesor tu. Cu un vocabular asa elevat sunt convinsa ca as fi avut multe de invatat de la tine.
[/quote]Tu nu ai inteles mai multe. Dar ca sa te elucidez cu acel "da" ar trebui sa-ti povestesc despre dilema zebrei, care nu stia daca e alba cu dungi negre, sau neagra cu dungi albe.

E o gluma, nu-i asa? O.K, am ras.