Deci...?patrichi wrote:mentionez ca acest contr este unul a carui semnatura a fost legalizata de catre un notar public si nu unul autentificat
daca as fi eu in locul av. ti-as face imediat contest. pt. a anula titlul-actul nu este unul autentic(nu e incheiat in fata unui notar,nu are incheiere de autentificare).in ceea ce priveste dob.-ai introdus penalit.(mie una imi par a fi perfect legale!).pt. a putea cere dob. legala(pe care ti-o actualizeaza executorul in mom. punerii in executare),deci peste contr. iti trebuie o hot. judecat. ce hot. lucrul asta.ma intreb cum de ti-au dat incuvintarea?not. de penalitate e diferita de cea de dob.ca sa nu mai spun, daca este contr. incheiat intre doua pers. fizice-nu pre poti cere penalit.(dob.)-echivaleza cu o imbogatire fara just temei-nu platesti impozit pt. penalit., nu esti pers. auttoriz....(se pare ca tin putin cu ursulpatrichi wrote:contractele sunt deja investite. si sunt contracte autentice. mie nu imi treb nici o hot judec pt ele. iar eu nu incerc sa obtin daune interese care curg de la data trimiterii in judec, eu incerc sa asimilez penalitatile ca fiind dobanzi prevazute in act. iar in text se spune ca nu pot fi mai mari dacat dobanda legala cu mai mult de 50% pe an deci prin analogie ele pot depasi dob legala cu pana la 50% iar eu voi cere aceste dobanzi pana in limita acestei prevederi, iar in contract este o clauza absolut legala( arata mi d c nu e legala) prin care este pus in intarziere de la data cand creanta a devenit exigibila. asta in ipoteza cand nu se vor admite incheierile de executare si voi merge pe somatie de plata
Din pacate actul tau nu este autentic, in acest caz ai fi avut o incheiere de de autentificare. Ptr. lamuriri suplim. citeste L 36/95patrichi wrote: imi poate spune si mie cineva ce semnifica " incheiere de legalizare de semnatura? si ce valoare are aceasta avand in vedere ca are semnatura notarului, stampila si spune ca actul a fost redactat in prezenta notarului?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest