cineva din Timisoara????urgent!!!

Vesti de interes.
Post Reply
pavel

cineva din Timisoara????urgent!!!

Post by pavel » 05 Jul 2005, 13:04

Sunt un coleg avocat din Iasi. Cine mi-ar putea spune care este programul de lucru al Registraturii Judecatoriei Timisoara in perioada vacantei judecatoresti. Doresc sa stiu in ce zile se pot inregistra cererile. Aici, la Iasi, de pilda, nu se poate in zilele de marti si joi. Multumesc mult.

aho

Post by aho » 05 Jul 2005, 13:20

Telefon :mrgreen: .
Si la noi tot martea si joia e program, probabil si la Timisoara e la fel .

norocel

Post by norocel » 05 Jul 2005, 13:27

Eu stiu ca este program zilnic de la 9-11, mai putin joi cand se inregistreaza numai cereri de divort (de la 12-13)

Blusie

Post by Blusie » 05 Jul 2005, 15:16

Pavel,

Ai putea incerca cu un mesaj si pe LIRD@yahoogroups.com dupa ce in prealabil te-ai subscris la lista de discutii.

Sper sa-ti fie de folos.

rosia_montana

Post by rosia_montana » 05 Jul 2005, 15:37

Telefon, da :)

La noi la Arad programul e zilnic intre 8.30 si 10.30. De obicei si la Timi e cam la fel, ca am mai avut cauze pe acolo vara trecuta si era progr ca la Arad.

nicuvar

Post by nicuvar » 05 Jul 2005, 17:07

Domnule Pavel, daca pana maine dimineata la 8 nu veti primi un raspuns precis, eu sunt din Timisoara, am drum prin zona, ma interesez si va voi trimite programul exact.
Cu stima, nicuvar.

nicuvar

Post by nicuvar » 06 Jul 2005, 12:06

In perioada 01.07.-31.08.2005, Judecatoria are program de luni pana vineri intre orele 09-11 (inclusiv registratura).
Cu stima.

mister_xxx

Post by mister_xxx » 07 Jul 2005, 23:21

eu sunt din timisoara
programul e intr-adevar de la 09 la 11
multa bafta

nicuvar

Post by nicuvar » 10 Jul 2005, 21:15

Iertati-ma, dar nu inteleg !!!
Scria Pavel ca e urgent !!!!!!!
Noi ne-am dat peste cap, cel putin doi din Timisoara, i-am raspuns si el nici macar nu a mai vizitat forumul.
Eu, personal, persoana cu handicap locomotor, m-am deplasat, am vrut sa il ajut cu informatii corecte.
Dar in profilul lui am remarcat ca nu a mai vizitat forumul de cand a postat mesajul urgent !!!!!!
Toate le-am patit eu. Si inca le patesc. Vreau sa ajut...

Post Reply