cineva din Timisoara????urgent!!!
cineva din Timisoara????urgent!!!
Sunt un coleg avocat din Iasi. Cine mi-ar putea spune care este programul de lucru al Registraturii Judecatoriei Timisoara in perioada vacantei judecatoresti. Doresc sa stiu in ce zile se pot inregistra cererile. Aici, la Iasi, de pilda, nu se poate in zilele de marti si joi. Multumesc mult.
Pavel,
Ai putea incerca cu un mesaj si pe LIRD@yahoogroups.com dupa ce in prealabil te-ai subscris la lista de discutii.
Sper sa-ti fie de folos.
Ai putea incerca cu un mesaj si pe LIRD@yahoogroups.com dupa ce in prealabil te-ai subscris la lista de discutii.
Sper sa-ti fie de folos.
Iertati-ma, dar nu inteleg !!!
Scria Pavel ca e urgent !!!!!!!
Noi ne-am dat peste cap, cel putin doi din Timisoara, i-am raspuns si el nici macar nu a mai vizitat forumul.
Eu, personal, persoana cu handicap locomotor, m-am deplasat, am vrut sa il ajut cu informatii corecte.
Dar in profilul lui am remarcat ca nu a mai vizitat forumul de cand a postat mesajul urgent !!!!!!
Toate le-am patit eu. Si inca le patesc. Vreau sa ajut...
Scria Pavel ca e urgent !!!!!!!
Noi ne-am dat peste cap, cel putin doi din Timisoara, i-am raspuns si el nici macar nu a mai vizitat forumul.
Eu, personal, persoana cu handicap locomotor, m-am deplasat, am vrut sa il ajut cu informatii corecte.
Dar in profilul lui am remarcat ca nu a mai vizitat forumul de cand a postat mesajul urgent !!!!!!
Toate le-am patit eu. Si inca le patesc. Vreau sa ajut...