vreau pareri
vreau pareri
Am auzit o chestie interesanta astazi. Se cere anularea unui contract de vanzare-cumparare, incheiat in forma autentica, pentru neplata pretului. Se audiaza doi martori si cauza ramane in pronuntare. Se admite actiunea. Astept pareri.
Intr-o cauza avand ca obiect actiune in anulare am invocat tardivitatea "precizarii " de actiune prin care se cerea rezolutiunea in principal iar in subsidiar anularea, instanta, a disjuns rezolutiunea a format dosar nou si a obligat partea sa timbreze, probabil le va conexa si tot aia va fi.. dar ai macar satisfactiata poti baza pe lege.
poate s-a cerut anularea penatra ca pretul era fictiv
am eu un caz in care se cerea initial anularea contr de c-v pentru ca desi in actul autentic s-a trecut ca pretul s-a platit in fapt nu a fost asa pt ca reclamanta s-a aflat in eroare cu privirea la respectiva clauza.
dupa intampinare mea vazand ca nu are nici o sansa reclamanta si-a modificat actiunea in sensul ca a cerut constatarea simulatiei (tardiv dupa parerea mea dar oricum fara nici o sansa de victorie)
am eu un caz in care se cerea initial anularea contr de c-v pentru ca desi in actul autentic s-a trecut ca pretul s-a platit in fapt nu a fost asa pt ca reclamanta s-a aflat in eroare cu privirea la respectiva clauza.
dupa intampinare mea vazand ca nu are nici o sansa reclamanta si-a modificat actiunea in sensul ca a cerut constatarea simulatiei (tardiv dupa parerea mea dar oricum fara nici o sansa de victorie)