contract afectat de conditia rezolutorie
contract afectat de conditia rezolutorie
ati incheiat careva contracte sub conditie rezolutorie? fiind la primele mele contracte nu prea stiu unde sa inserez conditia rezolutorie care afecteaza o vanzare cumparare. sa o mentionez in obiectul contractului? sa o precizez la capitolul care vorbeste de incetarea contractului unde sa vorbesc si de obligatiile pendente conditione? Daca ma puteti ajuta careva....va multumesc!
Chiar la obiect nu merge. In rest, la capitolul rezolutiune sau la alte clauze.
Unde vrei doar sa rezulte clar existenta conditiei. Ai grija ce termeni folosesti pentru a nu putea rastalmaciti ulterior de parte adversa. Daca ai indoieli cu privire la modul in care partile percep sau inteleg un termen introdu un capito cu definitii unde sa areti clar ce inseamna un termen sau altul prin prisma acelui contract.
Unde vrei doar sa rezulte clar existenta conditiei. Ai grija ce termeni folosesti pentru a nu putea rastalmaciti ulterior de parte adversa. Daca ai indoieli cu privire la modul in care partile percep sau inteleg un termen introdu un capito cu definitii unde sa areti clar ce inseamna un termen sau altul prin prisma acelui contract.
Chiar la obiect nu merge. In rest, la capitolul rezolutiune sau la alte clauze.
contractul meu se refera la o vanzare-cumparare a unui utilaj sub conditia rezolutorie a neindeplinirii , cu ocazia testarii tehnice a utilajului, unui target-x metii liniari de ... pe ora, sa zicem.de aceea m-am gandit ca ar trebui in obiectul contractului sa specific conditia, este o conditie esentiala pt. incheierea contractului, si intr-o alta sectiune sa discut despre perioada de testare , si obligatiile partilor in cazul neiindeplinirii conditiei, respectiv restituirea utilajului si a pretului. ce parere aveti?