Daca este parerea ta cum o sustii?croc wrote:motane, citeste-l si apoi vorbim!
![]()
cum adica nu crezi?
poate mi s-a parut mie?![]()
poate nu stiu sa citesc!
poate o fi opinia mea dan mi-e rusina sa spun ca am o opinie si il bag pe neagu; dan de ce nu pe volonciu?
Plangere prealabila - ajutor
nu, nu este parerea mea;
asa cum am mai spus, am vazut in tratatul lui neagu ca acesta sustine faptul ca persoana juridica nu ar putea fi parte vatamata.
eu nu sunt de aceeasi parere, motiv pentru care am si introdus o plangere prealabila;
tu insa ai anuntat ca nu crezi ca neagu spune asa ceva, motiv pentru care te-am invitat sa-i citesti tratatul;
asta-i tot!
asa cum am mai spus, am vazut in tratatul lui neagu ca acesta sustine faptul ca persoana juridica nu ar putea fi parte vatamata.
eu nu sunt de aceeasi parere, motiv pentru care am si introdus o plangere prealabila;
tu insa ai anuntat ca nu crezi ca neagu spune asa ceva, motiv pentru care te-am invitat sa-i citesti tratatul;
asta-i tot!
Croc, m-am conformat, am studiat si ai dreptate. Neagu spune ca persoana juridica nu poate introduce plangere prealabila (nu are calitate de persoana vatamata).
La fel spune si Mateut.
Dongoroz spune altfel.
Mie mi s-a parut absurda afirmatia si de asta am spus ca nu ar fi posibil ca Neagu sa fi sustinut asa ceva.
La fel spune si Mateut.
Dongoroz spune altfel.
Mie mi s-a parut absurda afirmatia si de asta am spus ca nu ar fi posibil ca Neagu sa fi sustinut asa ceva.